Задава се Коледен бебеносещ Flash Mob, който ще събере много активни родители на едно място

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Голямо вълнение е обзело майките, които използват слинг, ергонономична раница или друг вид носилка за своето бебе по повод организираното събитие „Коледен бебеносещ Flash Mob“, което ще се проведе на 8 декември (неделя), в Bulgaria Mall в София. На него са поканени всички бебеносещи майки със своите дечица, които познават техниката на бебеносенето или искат да научат повече за нея. Срещата е в 12:00 ч., в Bulgaria Mall, на партера, до сцената.

Организатори на проявата са „Kaya”- ергономични раници и слингове, „Слингомания“ – библиотека за ергономични носилки и MVJ dance&Aerobics studio, които имат желание да отпразнуват предстоящите коледни и новогодишни празници заедно с активните родители и техните обичани бебета.

Идеята за Flash Mob се ражда, защото всички са наясно колко е важно майките и децата да имат възможността да се наслаждават пълноценно на всяка разходка в парка, в планината или просто докато пазаруват. Но ако на разположение е само бебешката количка, това често се оказва трудно постижимо. Бебеносенето заслужава да бъде опознато по-добре, и най-вече ползите за бебето, а също така и за родителите. Доказано е, че бебеносенето води до по-добро развитие на бебето и подобрява здравословното му състояние, че носените бебета плачат по-малко и се учат по-бързо. Ползите за родителите са неоспорими – гарантира им спокойствие и освобождава ръцете им.

„Коледен бебеносещ Flash Mob“ очаква всички активни майки заедно с техните бебчета, в слингове или ергономични раници на 8 декември от 12:00ч., за да се включат в забавната и вдъхновяваща програма:

  • 11:30 ч. – среща в Bulgaria Mall
  • 11:45 ч. – подготовка за Flash Mob
  • 12:00ч – начало на „Коледен бебеносещ Flash Mob“

Към татковците също има отправено предизвикателство – да подкрепят любимите си хора като направят и споделят кадри с камера или телефон на вдъхновяващото и красиво зрелище, което ще трае само 5 минути! Разчита се на тяхната помощ, за да се запазят видео кадри от различни гледни точки на красивата хореография на всички танцуващи майки.

*** *** ***

Допълнителна информация:

За Kaya: „Kaya” е първият сертифициран производител в България на ергономични раници за деца от 3,5 кг. до 20 кг. с доказано качество по Европейският стандарт за изработка на носилки. Фирмата е работи по стандарт за носене на бебета, така че високото качество на изработка е гарантирано – покрива гаранция на раницата от 1 година. Продуктите са изработени от предварително тествани материали, 100% памук за комфорт на кожата. Повече за “Kaya” можете да научите ТУК.

За Слингомания: „Слингомания“ започва своята дейност през 2017 година като библиотека за ергономични носилки и се ръководи от консултант по носене на бебе. Днес „Слингомания“ има клонове в два големи града – София и Русе, има онлайн магазин и шоурум в центъра на гр. София. Ежедневно обучаваме и помагаме на много родители да прекарват спокойно време заедно със своите малко бебета, да продължат живота си заедно с бебе.

За хореографката Валентина Недева:

Валентина Недева става един от първите пет български лицензирани Зумба инструктори през януари 2011 г. Преподава специални класове – Zumba Toning (Зумба стикове), Zumba Santao (столове), Zumba Gold (за хора със специални нужди и възрастни), Strong by Zumba (високо интензивна) и Zumba kids (Деца от всички възрасти).  Участва в първия сезон на Dancing stars и „Танцувай с мен“ като професионален танцьор и хореограф. Повече за Валентина Недева и MVJ dance & Aerobics studio можете да научите ТУК.
Zumba instructor network

Poster_Flash_Mob

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

304 преглеждания

Comments are closed.