Училище за бременни и майки със стил

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

styleschool_new

Бременните дами и майките със стил продължават да се грижат за себе си по всяко време, интересуват се от новостите и се стремят постоянно да се информират за продукти и услуги свързани с отглеждането на децата, както и за тях самите. Всекидневието на една жена, която очаква дете или вече е родила е изпълнено с вълнение и много задачи. Именно затова е важно да отделят време за себе си, да се чувстват добре и да изглеждат така, както биха желали. За една жена няма по-хубаво нещо от това да се чувства красива, стилна и удовлетворена от визията си.

Подарете си приятно преживяване, на което ще научите полезни неща, както за самите вас, така и за вашето дете. В приятелска обстановка ще можете да видите демонстрация на упражнения по йога, които са подходящи за бременни, както и за млади майки, които искат да поддържат добра форма. Руслана Канева от Instinct Store ще покаже как една бременна дама може да бъде стилна и модерна. Пред майките, които са твърде ангажирани и имат нужда да поверят детето си в сигурни ръце, ще бъде представена агенция за детегледачки „Нанни“, които ще дадат полезни съвети за детската грижа.

Представители на марката Ducray пък ще представят лосион, който би бил от полза на много настоящи и бъдещи майки, които се сблъскват с реактивен косопад след раждането.

На събитието ще бъде представен и проекта „Маргаритка“, който работи усилено за развитието на децата. Тяхната кауза е свързана с българската музика и детски песнички. “Маргаритка” инвестира в построяването на музикални площадки в България, като първата по рода си площадка вече е факт в парк Гео Милев.

От La Roche-Posay ще представят продукти за къпане и грижа след баня, които са подходящи за новородени, бебета, деца и възрастни.

Освен интересните срещи и привлекателните демонстрации на продукти, които биха били от полза на всяка една майка, организаторите са приготвили много подаръци и томболата с награди.

За вкусната почерпка грижата е на Яна Средкова, собственик на Green Basket, която ще се погрижи за здравословно и безглутеново похапване.

Ако посетите събитието с вашите дечица, двама аниматори ще се погрижат за тяхното добро настроение и приятно прекарване.

Заповядайте на 17 юли 2018 г. от 17:30 часа в Парк Център  София, където приятното прекарване и гарантирано заедно с полезните и нови неща, които всеки ще открие за себе си. 

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН, но който желае може да закупи компакт диска на „Маргаритка“, за да подпомогне тяхната благородна кауза!

За Ваше удобство и комфорт, регистрацията за участие е задължителна.
Можете да се регистрирате ТУК.

Nevena-Basarova-Dicheva_Alex_600x600Водещ на събитието – Невена Басарова-Дичева, основател на Първа Детска Академия за Добри Обноски, специалист по социален етикет и коуч по емоционална интелигентност, майка на 9 г син., с опит в общуването с родители и деца от всички възрасти. Самата тя ще сподели с вас полезни съвети за млади майки и бременни жени.

Събитието се осъществява със съдействието на:

Албена Коралиева, сертифициран инструктор по йога и управител на „Код женственост“. Майка на бебета близнаци, която ще ни покаже дихателни техники и упражнения как да запазим енергията и формата си по време на бременност и след раждане.

Руслана Канева, собственик на най-елегантната модна линия за бременни дами „Instinct store“. Тя ще ни демонстрира своите тоалети за бъдещи майки.

Мирела Лазарова, собственик и управител на агенцията „Nanny“ за детегледачки, на която спокойно можете да поверите своето дете. Майка на 2 момчета.

Яна Средкова, собственик на „Green basket“, безглутеново и здравословно хранене, което Ви гарантира добра форма по време на бременност и след раждане. Майка на 3 деца.

La Roche-Posay Bulgaria

Ducray Bulgaria

Любезен домакин на събитието е Park center Sofia.

Първите седем са медиен партньор на събитието.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,790 преглеждания

Comments are closed.