Тази Коледа отново може да бъде очаквана с трепет…

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

sos-ds-bg-koleda-radi

Тази година Коледа няма да бъде само мрачен спомен за Ради. 

Ради беше на 4 години, когато майка му му обеща, че ще му купи онази раница със Супермен, която той си беше харесал. С нея щеше да ходи не само на училище като порасне, но и на тренировките по плуване – нали щеше да печели медали? С нея щеше да ходи и на екскурзия – та нали като стане ученик щяха да ги водят на зелено училище? С нея щеше да ходи и за риба – нали всяко лято баща му го водеше на язовира?

Да, със сигурност щеше…

Месец преди Коледа трагичен инцидент отне живота и на двамата му родители. В онзи ден майка му не го взе от детската градина. В онази сутрин той имаше раница, пълна с мечти, а изведнъж тя остана празна.

Днес, две години по-късно, Ради е част от SOS приемно семейство в Трявна. Той повече няма да бъде сам. Тази Коледа отново ще може да усети уюта и радостта на празника, а под елхата ще го чака раница, която да пълни с мечти.

 ***

Вече 27 години SOS Детски селища осигуряват приемна грижа в България за деца в риск. Успяват да дадат нов шанс на над 500 деца да растат в семейство. Ради е едно от тях. Всички те имат нужда от Вашата подкрепа сега.

Дарете 10 лв., 20 лв. или всяка друга еднократна сума по Ваш избор, защото никое дете не бива да расте само.

 

Екипът на SOS Детски селища България пожелава на Вас и Вашето семейство весели Коледни празници и щастлива Нова година!

WWW.SOSBG.ORG 

                              

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,440 преглеждания

Comments are closed.