Спечелете 5 билета за приказния спектакъл „Съкровищата на живота“ на Роберта балет

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

plakat

Най-ценното и важно нещо в живота, заради което си струва той да се живее, са децата. Това е основната идея във вълнуващия танцов спектакъл „Съкровищата на живота“, който подготвя творческият колектив на „Роберта балет“ по случай 26-тия рожден ден на формацията и личния юбилей на неговата създателка Роберта Джурова. Тържествената премиера на пищното тържество ще се състои в зала 1 на НДК на 15 май 2015 г. от 19:00 часа и ще събере под светлината на прожекторите близо 250 деца от школите на „Роберта балет“ в София и Варна и деца от Националното музикално училище „Любомир Пипков“.

Специален гост на спектакъла е Коцето Калки (Костадин Георгиев).

“Роберта балет” е създаден през 1989 г. Първият самостоятелен спектакъл “Спасението” е представен на публиката през 1992 г. в НДК, София. Следват “Измамна нощ”, с участието на Влади Въргала, “Да намериш пътя” със Стефка Съботинова, по музика на Мага и Люси Иларионов в главната роля.

През 1995 г. Роберта Джурова създава детските танцови формации и спортен клуб “Роберта”. Децата са участвали в над 30 самостоятелни спектакли. Те са седемкратни шампиони по танцово шоу. Танцьорите от трупите участват в безброй телевизионни програми, музикални клипове, танцови фестивали и състезания.

От 2008 година “Роберта балет” е част от Световното първенство по танцово шоу и акробатичен танц в Пореч, Хърватия, откъдето седем години поред се завръща със световни и вице световни титли.

Уникалността на “Роберта балет” е постигната чрез умелото съчетаване на танц, гимнастика, акробатика, актьорско майсторство, пантомима и магически трикове. Запазена марка на формацията е използването на предмети в танците чрез техники от художествената гимнастика

Танцовият спектакъл „Съкровищата на живота“ се осъществява с медийната подкрепа на БНТ, БНР и Първите 7. Билети може да се закупят от билетния център на НДК.

Ако обаче, отговорите вярно на въпроса и ни изпратите отговора като коментар в сайта или като съобщение във фейсбук старницата ни, петима ще имат възможността да посетят приказния спектакъл на Роберта балет:

  • Колко пъти са били световни шампиони по танцово шоу децата от Роберта балет?

Начало 23.04.2015

Сред всички, отговорили правилно, на случаен принцип ще бъдат избрани 5-ма , които ще спечелят билет за постановката „Съкровищата на живота“ на Роберта балет.

Имената на победителите ще бъдат обявени на 30.04.2015,  а в срок до три дни след това ще им изпратим имейл или съобщение как ще получат своята награда.

Желаем ви успех!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,414 преглеждания

Comments are closed.