София, покрита с шоколад

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

shokolad-festival

Най-грандиозното издание на Grand Chocolate Festival ще се проведе на 11 и 12 март т.г.  Третото поредно издание на фестивала ще се бъде в Интер Експо Център, зала 5, от 10:00 до 18:00 часа. Тази година то е на двойно по-голяма площ – 2000 кв.м, където ще бъдат представени повече от 850 уникални продукта от цял свят, предложени от над 70 изложители на повече от 80 щанда. Шоколад с розмарин, пралини с балсамико, мраморни торти, занаятчийски сладолед, горещ шоколад с малиново вино, чайове с какао и шоколад, бира с шоколад, шоколадово суши, коктейли с шоколадов ликьор и още много други изкушения ще имат възможност да опитат и закупят всички посетители.

Организаторите на Grand Chocolate Festival са подготвили и нови изненади – изложбена част с първите в България картини от шоколад, нарисувани от младата художничка Дарина Дончева специално за фестивала. Релакс зони за почивка и хранене, фото кътове, много по-голям детски кът със занимателни игри и аниматори, презентации и работилници за всички посетители. В изложението ще вземат участие именитият шеф Ради Стамболов, който ще направи зрелищно шоу в своята зона, както и Биляна Йотовска, която ще разкаже повече за уникалните си здравословни десерти и смутита.

Освен възможността всеки да закупи от сладките изкушения, гостите на фестивала ще имат възможност и да дегустират различни продукти, предложени от участниците през деня. Био, суров, веган, ръчен, фабричен, диабетичен е само част от различните шоколади, които ще намерите на Grand Chocolate Festival 2017. Освен шоколади обаче, ще бъдат представени и торти и сладкиши, пралини, шоколадови ликьори, алкохоли с шоколад, топли напитки с шоколад и какао, козметика и спа процедури с какао и шоколад, бижута и свещи в сладки форми, както и съпътстващи продукти като кафе и плодови напитки.

Билетите за фестивала могат да се закупят онлайн, през сайта на Тикетпро, а също и от партньорските каси на разпространителя. Децата под 7-годишна възраст ще влизат безплатно.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,726 преглеждания

Comments are closed.