Семеен Маратон Ателиета в Серендипити: незабравими моменти с любимите хора

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
Serendipiti-atelieta

В Серендипити знаят колко е важно и ценно времето прекарано със семейството. Ето защо в духа на деня на семейството те предоставят възможността деца на възраст от 4-10 години, да се позабавляват, потанцуват, творят и посмеят заедно със своите родители.

В рамките на два астрономически часа малки и големи ще могат да избират между пет различни дейности. Програмата е замислена така, че при желание, всяко семейство ще може да се докосне до всички ателиета.

Участници в първия Семеен Ателие Маратон са:

ТараТанци – играта „Таратанци – танцов пъзел“ включва растерна танцова подложка от винил, гумени стъпки с цифри към тях и схеми на 8 български народни хора. Следвайки цветовете и цифрите върху стъпките, участниците в играта се запознават с основни танцови движения.

Фантазии от глина с артистите Ваня Вълкова и Руми Станева

Ателие за природата “Мъхеста брада” – Мъхеста брада предлага пътешествия из дебрите на природните науки и наоколо. Отправните точки са откривателско учене, игра, изкуство. Дестинациите: ботаника, екология, пермакултура, градинарство  .

“Танцувам с мама и тати” с Розалина Дудекова

Разговорен английски чрез плетене с Албена Макклинтън

 

Цена:

За едно ателие – 15 лв за дете с родител; 20 лв за 2 деца с родител/ 1 дете с двама родители; 25 лв за четиричленно смейство.

ЗА ВСИЧКИ АТЕЛИЕТА – 25 лв за дете с родител; 30 лв за 2 деца с родител/ 1 дете с двамата родители, 35 лв за четиричленно семейство.

За допълнителна информация и записване:

info@prostranstva.com

www.prostranstva.com

0895 383 444

Заповядайте да се позабавляваме заедно!

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

825 преглеждания

Comments are closed.