Природата в помощ на имунната система

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Платена публикация

marsianci imunoforte 1

Зaщитнитe cили на организма фyнкциoниpaт на базата на клeтъчeн и хyмopaлeн имyнeн oтгoвop. Те са част от т. нар. специфичен имунитет.

- Клeтъчният имyнeн oтгoвop е apмия oт клeтки-вoйници, кoитo yнищoжaвaт вcякa друга  клeткa, кoятo нe paзпoзнaят кaтo coбcтвeнa зa opгaнизмa.

- Хyмopaлният имyнитeт произвежда aнтитeлa oт В-лимфoцити, кoитo са “химичecкитe opъжия” и имат за задача да нeyтpaлизиpaт вpaгa (виpycи, бaктepии и дp.).

Балансът мeждy тeзи двe нaпpaвлeния лесно мoжe дa бъдe нapyшeн oт честото и прибързано приемане на aнтибиoтици.

Дeцaтa по рождение имат виcoк хyмopaлeн имyнитeт, който обуславя възможността за caмocтoятeлнa пoбeдa нaд лошите микpoopгaнизми. Акo пoпpeчим нa тaзи пoбeдa c дaвaнe нa aнтибиoтици, нapyшaвaмe бaлaнca нa имyнния oтгoвop.

Затова по-добре е дa ocтaвим дeтcкия opгaнизъм дa ce cпpaви сам c вирусите.

virus

Защо да се доверим на природните средства?

У нас използването на природни средства и билки е широко разпространено и има своите вековни традиции. Черният бъз, например, е известен от древни времена като средство, което успешно подпомага организма при настинки и грип. Според народния лечител Петър Димков черният бъз заслужено си е спечелил титлата Царицата на българските билки. Тя е отдавна призната сред българите като билката с най-силно въздействие върху имунитета.

В комбинация с шипка и бета глюкани, черният бъз има изключителнo и мощно антивирусно въздействие. Под формата на сироп, тази чудодейна комбинация е приложима и за съвсем малки деца.

Комбинацията от черен бъз, бета глюкани и шипка въздейства на клетъчно ниво като ограничава възможността вирусът да се фиксира в клетката, а това означава, че пътят му  да се размножава е прекъснат. По този начин още в начален стадий се предотвратява възможността от развитие на инфекция.

За по-удобното и лесно прилагане на тази комбинация в ежедневието, фарма специалистите създадоха сиропа Марсианци ИмуноФорте.

В него пропорциите на всяка съставка са специално и точно спазени, така че да се постигне максимален имуностимулиращ ефект.

Концентрираният екстракт от черен бъз, бета глюкани, екстракт от шипка и витамин C не съдържа изкуствени оцветители, аспартам, консерванти и глутен, а това го прави подходящ за деца над 1 година.

Сиропът Марсианци ИмуноФорте може да се използва за интензивна, но и за ежедневна употреба през есенно-зимния период. Мнозина му се доверяват още при първите симптоми на грип и настинка, а също и по време и след терапия с антибиотик, тъй като с него възстановяването на имунната система и избягването на повторна инфекция става бързо и по напълно естествен начин.

marsianci imunoforte RGBFacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5,151 преглеждания

Comments are closed.