Приключения сред природата за цялото семейство

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

21jpgКнижката „Приключения сред природата за цялото семейство“ с идеята да насърчим децата да прекарват повече време навън и да възпитаваме у тях любов към природата.

Изданието съдържа 13 вълнуващи и интересни приключения сред природата за децата и цялото семейство през лятото и дава готови идеи как да прекарате времето си навън приятно и смислено.

Какво ще правим утре? Колко често си задавате този въпрос, планирайки дните? И колко често ви се иска да имате готови решения за прекарване на времето с децата? Важното е да са но открито, но  и да  се забавляват, както и, ако може,  да научат  нещо ново и полезно. Звучи трудно осъществимо. Затова създадохме книжката „Приключения сред природата за цялото семейство“. От нея ще научите:  

   • Как да си направите картофен капан за насекоми и безгръбначни;
   • Как да привлечете пеперуди и да ги наблюдавате отблизо;
   • Как да си направите пъстра полянка и да следите кой ще я обитава;
   • Кои са имената на мидите, които събирате по морския бряг;

И още много забавни занимания сред природата за цялото семейство. За да прекарвате времето си навън заедно, приятно, помагайки на природата и научавайки всеки ден по нещо ново за нея. Книжката е подходяща за деца между 5 и 14 години и техните родители. Книжката е създадена изцяло от доброволци в подкрепа на работата на БДЗП.

„Приключения сред природата за цялото семейство“ се продава в онлайн магазина на БДЗП и приходите отиват изцяло в подкрепа на дейностите на организацията.

Бихме желали инициативата ни да стигне до повече родители, които да подкрепят децата си в изграждане на връзката им с природата и да им покажат как да се забавляват на открито.

Ако ти харесва идеята ни и искаш да ти изпратим безплатна книжка, моля да ни върнеш имейл с пощенски адрес. След като я разгледаш или изпробваш с децата си, ще се радваме да разкажеш на последователите си вашите впечатления или преживяване. По този начин ще ни помогнеш да разпространим идеята и каузата ни.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

365 преглеждания

Comments are closed.