Приказка за една бременност

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

pulsbg_forumbdz2018_600x359pxprprikazkizagolemi

Остават броени дни до осмото издание на „Форум бременност и детско здраве“, което ще се проведе на 31 март и 1 април, в Sofia Event Center, мол Парадайз, София.

Тази година писателката Гери Турийска и актьорът Дарин Ангелов ще са специални гости на събитието. Те ще споделят личен опит и полезни съвети, като хора, успяващи да съчетаят кариерата с основната роля на активни и отговорни родители. Специално за гостите на Форум бременност и детско здраве Гери ще разкаже „Приказка за една бременност“, в която ще обрисува преживяванията, както емоционални така и физически, през които преминава една бъдеща майка.

Какво е „Да бъдеш баща“ пък ще ни сподели със своя разказ Дарин, според когото „Родители стават не само мамите, но и татковците. Ние трябва да осигурим максималния комфорт на любимите жени в живота ни, а тук ни се предоставя възможността да научим как да постигнем това“.

За да станете част „Приказки за родители” на  „Форум бременност и детско здраве“, е необходимо само да се регистрирате за участие на събитието. Достъпът е напълно безплатен.

Тази година темите са за избора да бъдеш родител, ще бъде засегната и темата за приемната грижа и осиновяването. По темата ще сподели опит Александър Миланов – социален работник и автор на книгата „Детство без сълзи”.

По време на събитието ще има и много интеракции с публиката, прекрасни награди и подаръци.

Програмата на събитието можете да научите ТУК!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,009 преглеждания

Comments are closed.