Омръзна ли ви да сте вечно на диета?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Забравете всичко, което досега сте чували за диетите.

Cover-Nikoga-poveche-gladni

В „Никога повече гладни!“ д-р Дейвид Лудуиг обяснява защо традиционните диети не действат и представя радикално нов план, за да ви помогне да отслабнете без глад, да подобрите здравето си и да имате самочувствието, което заслужавате.

Почти двадесет години д-р Лудуиг посвещава на изследванията, свързани с контрол на телесното тегло. Проучванията му показват, че не преяждането ви прави дебели. Всъщност процесът на надебеляване е това, което ви кара да преяждате.

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЛАДНИ! – новата книга на д-р ДЕЙВИД ЛУДУИГ излиза от печат на 1 юли. Това е една наистина брилянтна книга, която разбива всички митове за отслабването. Тя представя радикално нов план за подобряване на здравето и личното самочувствие.

Книгата преобръща с главата надолу традиционните диети и предлага програма в три фази, която завинаги оставя в миналото броенето на калориите в чинията и се прицелва директно в мастните клетки. д-р Лудуиг доказва, че е възможно да ядете вкусно и пълноценно и въпреки всичко да отслабнете трайно.

Режимът на д-р Дейвид Лудуиг е режим без лишения, съчетаващ вкусната и питателна храна с адекватното телесно тегло. Чрез използване на правилните комбинации от храни, а също и други техники за подкрепа, свързани с понижаване на стреса, подобряване на съня и с приятни физически натоварвания, този подход препрограмира мастните клетки, за да освободи складираните в тях калории.

Д-р Лудуиг не се смущава да подчертае и един всеизвестен факт: компаниите от хранително-вкусовата промишленост в САЩ и техните застъпнически кръгове харчат десетки милиони долари годишно за политически дарения, лобиране и други подобни дейности, като в замяна печелят огромно влияние върху политиката, свързана с храните и по този начин подронват стандартите за здравословно хранене.

„Книгата засяга корена на проблема с напълняването – постоянното усещане за глад. Ако се интересувате от здравето си в бъдеще, то това е книгата, която трябва да изчетете внимателно и чиито препоръки да следвате“.
Д-р Бари Сиърс, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс „Зоната“

 „Брилянтна книга, която разбива всички митове за отслабването. Прочетете я, за да сложите край на битката с килограмите веднъж завинаги.“
Марк Химан, доктор на медицинските науки, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс „Решение за кръвната захар“

„Препоръчвам книгата както на специалистите, така и на пациентите, които търсят работещи решения.“
Шон Лукан, Ю Ес Нюз Хелт

За Д-р Дейвид Лудуиг

Д-р Дейвид Лудуиг е доктор по медицина и доктор на философските науки, практикуващ ендокринолог и изследовател в Бостънската детска болница, професор по педиатрия в Медицинския институт към Харвард и професор по хранене в Института за обществено здраве към Харвард. Описван от списание „Тайм“ като „воин срещу затлъстяването“, д-р Лудуиг има многобройни изяви в „Ню Йорк Таймс“ и по американските телевизионни канали. В продължение на повече от две десетилетия той е в предните редици на изследванията, свързани с контрол на телесното тегло.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,333 преглеждания

Comments are closed.