Новите роли на учителя – Лятна академия на преподавaтеля

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

teachers-academy-COM-SITE-bigger1Communication Academy и Серендипити – пространства за общуване ви канят напрактически летен семинар за преподаватели на тема “Новите роли на учителя”. Събитието ще се състои в рамките на два дни и включва лекции и силно застъпени практически упражнения на различна образователна и свързана с личностното развитие тематика.

Какво?
Двудневна лятна академия за учители, която има за цел да покаже един нов и различен поглед върху ролите на преподавателя и да го подкрепи с нови ипрактически знания и умения както в личен така и в професионален план.

Защо го правим?
Често говорим, че имаме нужда от нов тип образование, който да е по-цялостен, естествен и по-съзвучен с постоянно променящия се свят около нас. Съществена част от този разговор е въпросът за променящата се роля на учителя, като ключов елемент в системата – кои са всъщност преподавателите на бъдещето, кои са качествата и уменията им, но и от какво имат нужда и как могат да бъдат подкрепени. Вярваме, че намирането на отговори на тези въпроси може да стане единствено като поканим самите учители и изследваме тези въпроси заедно с тях.

Лятната академия е пространство за вдъхновение, търсене и изследване на новите роли на учителя, взаимодействие и ново учене – защото само, когато си дадем осъзнато време, можем да открием отговорите на истински важните въпроси.

За кого?
Обучението е подходящо за всички, които работят или искат да работят с деца и се вълнуват от съвременни методи на преподаване и общуване.

Кога: 25 и 26 август – целодневно  09:30 – 17:30

Къде: СЕРЕНДИПИТИ – пространства за общуване, бул. Цар Борис III 99-101, Партер

Такса за участие: 98 лева (при повече от 3-ма участника от една организация 10% отстъпка)

Подробности за програмата и участниците можете да намерите тук.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,152 преглеждания

Comments are closed.