Не се страхувай от тъмното: четири предизвикателства за най-малките

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ne-se-strahuvai- ot-tumnoto

Четири предизвикателства с Весела Бабинова и издателство „БГкнига“

Почти няма малко дете, което да не се страхува от тъмното. Ако трябва да бъдем откровени, ние, г.зрастните, също преживяваме своите кошмари, когато сме изправени пред неизвестното и непознатото.

Често преодоляването на този проблем е въпрос на различна гледна точка, а книгата Включи Нощта е примерът, който вдъхновява „БГкнига“ да посвети месец август на мотото „Не се страхувай от тъмното“.

vklujchi-noshta-Bradbury-30-31

Актрисата Весела Бабинова прегръща идеята за лятната кампания с предизвикателства не само заради симпатиите си към Рей Бредбъри, но и защото признава, че понякога също вижда малки чудовища в мрака.

В продължение на четири седмици, от 1 до 22 август 2019 г. , Весела ще отправя по едно видео предизвикателство на Facebook страницата на „БГкнига“. Участниците, които се включат с коментар под видеата, ще обменят идеи за преодоляване на страха от тъмното, но разбира се, ще имат и шанс за допълнителни награди.

Vesela_Babinova2

Трима от тях, които за изпълнили всички предизвикателства в периода 1 – 22 август 2019 г., ще спечелят магичен Бредбъри комплект, който включва детските книги „Нявгабъде“ и „Включи Нощта“, принт с илюстрация на Мира Мирославова и лично послание от художничката.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

780 преглеждания

Comments are closed.