Могат ли бебетата да бъдат нинджи?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo


4_Bebe_ninja_SNIMKA_KUM_STATIQ

Или защо има смисъл да посетите Майсторски клас „БЕБЕ НИНДЖА“ и как да бъдем „в час“?

Колко стойностно време прекарвате с детето си?

В англоезичните държави наричат времето, в което детето получава пълното родителско внимание по начин, който заздравява връзката с него „quality time“. Това не са часовете прекарани пред телевизора или взирайки се в смарт телефона, а истински смислено прекарано време. Дали наистина живеем в ерата на умни телефони и глупави хора зависи от нас. Част от проблема е, че нещата, които могат да задържат вниманието ни и да ни забавляват искрено са малко. Друга част са липсата на енергия и достатъчно силна мотивация и за съжаление с мотивацията винаги започваме от утре, понеделник или следващата година.

Огромен процент от съвременните родители изпитват вина, че не прекарват достатъчно време с децата си. Истината е, че дори когато го правят, рядко успяват да разтоварят съзнанието си от ежедневните си проблеми. Дори майките, които прекарват цялото си време с децата признават, че повтаряемостта и задължителните ангажименти са причини да се чувстват ограничени. Малко активности имат потенциала да ни извадят от инерцията и да ни отдалечат от стреса. Дори почивните дни вече не се възприемат като оазиси на свободно време за семейството, а единствената възможност да се изпълнят други злободневни задачи. Каквото и да са пречките обаче, споделеното време между родител и дете е това, което има значение.

Ето защо от Funtopia задават въпроса: „Могат ли бебетата да бъдат нинджи?“ и отговорът е недвусмислен: Напълно възможно е в трамплинен парк Funtopia, който предлага необикновено интерактивно забавление за родители и деца до 5-годишна възраст. През 2017 там ще ви запознаят с едно наистина различно предложение, с което семейният увеселителен център казва ясно „Да!“ на качествено прекараното време заедно и ви помага наистина да бъдете „в час“. Останалите предимства на скачането в трамплинен парк Funtopia включват:

  • Малкото ви съкровище се забавлява повече от всякога.
  • Бънджито, което монтирахте на касата на вратата, вече не ви е нужно.
  • Подскачането по трамплините е по-икономически изгодно решение от скачането по леглата.

Всеки понеделник, сряда и петък, от 10.00 до 11.00 ч., трамплинният парк е отворен ексклузивно за родители с деца до 5-годишна възраст. Качествените забавления за най-малките са рядкост, а във време, в което децата играят повече пред компютъра, отколкото на двора, изборът на занимания в най-ранна възраст е от голямо значение за развитието им. Скачането на трамплин е един от най-здравословните и интерактивни начини да прекарате безценно време с детето си и да споделите едно незабравимо преживяване.

Funtopia се намира в София, Paradise Center, ниво +3 на бул. „Черни връх“ 100 – метростанция „Витоша“.

Фънтопия_бебе_нинджа

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,861 преглеждания

Comments are closed.