„Mаша и Мечока“ на гости на българските деца

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

MM_TURNE

Специално за най-малките почитатели, музикално-продуцентска компания “Жокер Медиа” ще представи спектакъла „ Кутията на щастието“. Представлението е оригинална руска адаптация на  един от най- любимите на децата по цял свят анимационен сериал „Маша и Мечока“, говорещ на  същия език с деца и възрастни. Разказва за приятелството на едно малко момиченце Маша и бивш цирков артист Мечокът. Образът на  Маша представя едно невероятно активно момиче с весел нрав,  което никога не седи на едно място и е убедена, че целият свят е създаден само за нея. Тя е упорита, любопитна и по детски наивна.

Мечокът – бивш цирков артист, приятел и ментор на любопитно момиче Маша. Живее в  уютната  къщата в гората. Обича да лови риба, отглежда пчелите, събира горски плодове и гъби,  знае как да жонглира, кара колело, кънки и ролери.

Спектакълът „Кутията на щастието” е с продължителност час и половина, в който умелото са съчетани комедийност, безкрайни и вълнуващи приключения, които остроумно и музикално разказват историята на добротата, любопитството и непосредствеността, оставащи за дълго в съзнанието не само на детската публика, но и на техните родители.

Автентични декори, кукли по-големи от човешки ръст, разнообразни многоцветни костюми, интересна хореография, и като цяло общата атмосфера на положителна нагласа и възторг, ще пренесат публиката в един магичен свят.

Богатата и изключително атрактивна постановка ще бъде адаптирана на български език  и представена на сцената на градовете:

В. Търново – 14 ноември Дворец на културата и спорта“ Васил Левски“
Русе – 15 ноември „Доходно здание“
Варна, 16 ноември – Фестивален и конгресен център
Бургас- 17 ноември, Държавна опера
Ст. Загора- 18 ноември- Държавна опера
Пловдив –  19 ноември – Дом на културата “Борис Христов“
София 20 ноември – зала 1 на НДК

 “Маша и Мечока” е букет от  емоционалност и техническо майсторство, което го налага като безусловен бестселър.

 Билетите в мрежата на www.eventim.bg и техните партньори.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

21,888 преглеждания

Comments are closed.