LIDL и Българската педиатрична асоциация с нова продуктова линия за бебета и деца

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Lupilu

Lupilu е новата продуктува линия на Лидл България. Тя е предназначена за бебета и малки деца, а всички продукти са създадени с грижа за детето. Продуктите са сертифицирани от международни институти, а качеството им безкомпромисно.

Продуктовата линия Lupilu e резултат на дългосрочните усилия на компанията в подкрепа на младите семейства.

Lupilu предлага над 40 артикула от различни продуктови групи – бебешки био храни, пелени, дерматологично тествани от института Dermatest Германия, продукти за хигиена на бебето и перилни препарати, които ще бъдат постоянно в асортимента на веригата. Под марката Lupilu, веригата предлага и висококачествени акционни бебешки и детски дрешки, включително от биопамук, който вече е добре познат на българския пазар. Продуктовата линия продължава да се разширява и в близките няколко месеца предстои влизането на още 5 козметични продукта.

„Тази продуктова линия е продължение на фокуса, който Lidl поставя върху подкрепата на младите семейства с деца. Когато става дума за детски продукти, качеството винаги е основен приоритет, затова и всички Lupilu продукти са тествани и сертифицирани от водещи институти. Щастливи сме от факта, че и Българската педиатрична асоциация припозна нашата марка Lupilu като един добър избор при отглеждането на детето. Вярваме, че както с нашите качествени продукти, така и с всички инициативи, които развиваме в тази посока, ние помагаме на младите семейства и им осигуряваме повече и по-добри възможности в грижата им за децата“, сподели изпълнителният директор на Лидл България Милена Драгийска.

BPA-Lidl

Българската педиатрична асоциация (БПА) подкрепи марката, предоставяйки логото си и знака „препоръчано“. „Това решение бе взето от експертите на БПА, след като имахме възможност да се запознаем в детайли с пълната документация, свързана с произхода, производството и качеството на всички продукти с марката Lupilu. Категорично можем да заявим, че те отговарят напълно на най-високите европейски стандарти за детски стоки“, коментира проф. Владимир Пилософ, председател на УС на БПА.

С развитието на своята продуктова линия Lupilu, Лидл България си поставя за цел да предоставя не само качествени продукти на разумна цена, но и да осигурява добавена стойност и подкрепа на младите семейства в грижата за техните деца. В тази връзка Лидл България обединява усилия с Българската педиатрична асоциация, за да осигури допълнителна експертна информация и полезни съвети в отглеждането на децата. Наръчникът, издаден съвместно с Асоциацията, ще помага на родителите лесно и бързо да проследят двигателното, игровото и езиковото развитие на детето през първата година от живота му. Наръчникът ще се разпространява в рамките на различни тематични инициативи и форуми, а на по-късен етап може да бъде дигитализиран, за да могат повече родители да имат достъп до него.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,873 преглеждания

Comments are closed.