Класация на Първите седем: Книги за родители (март)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

lubovsexfrontЛюбов, секс и пробуждане
Да намериш Бог в леглото
Марго Ананд

Това е рядка книга, която успява да опише много пикантни еротични истории и същевременно да извлече духовните учения, заложени в тях. Тя предлага на читателите най-доброто и от двата свята – на сексуалността и на духовността.  Разказ за оригиналната и автентична история на жената, която първа представя Тантра на Запад, след като я преподава в Индия под прякото ръководство на един велик мистик. И до днес почитат Марго като „икона“ в нейната област. Историята й е уникална, ексцентрична и особено вълнуваща, тъй като е истинската история на живота й.

Книгата съчетава невероятни приключения с еротичен привкус, мъдри уроци и достъпна и лесна практика. Тя ще ви разкрие каква е връзката между секса и блаженството; какво представлява пробуждането; как мога да имам автентичен любовен живот; какво е Тантра; как да се справим с тъмната страна на йога и Тантра днес; как мъжът може да стане страхотен любовник.

 

За автора

21915maoffpixwcreditsnew03dmargotimg6455pp20962731Марго Ананд е автор на пет бестселъра за Тантра. Книгата й Изкуството на сексуалния екстаз (Tarchar, Putnam) е издадена в 15 държави и от нея са продадени един милион екземпляра.

Марго е водила предавания в Си Ен Ен, Найтлайн в Ей Би Си и във водещи телевизии и радиостанции в десетина държави. Публикувала е статии в много основни международни вестници и списания, включително ТаймсУолстрийт джърнълЕлКосмополитън и др.

Тя е преподавала в програмите на д-р Дипак Чопра (Индия, САЩ), Тони Робинс (обучения за двойки, Фиджи), д-р Дийн Орниш (диетолог на президента и г-жа Клинтън в Белия дом), института Омега (САЩ).

В популярното й обучение по любов и екстаз (описано в Любов, секс и пробуждане) са участвали повече от 40 000 души по целия свят.

 

ПОРЪЧАЙ  ТУК
Виж следващото заглавие ТУК

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3

1,114 преглеждания

Comments are closed.