• Няма категории

Класация на Първите седем: Книги за родители (април)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

vuzmojnoto-shtastie„Възможно щастие”
Магдалена Ангелова

Каква е психологията на жената и какви са различията с тази на мъжа? Как да намерим пътя към щастието? Как да се справим с кризите, които разклащат съзнанието ни?

Популярният психолог Магдалена Ангелова дава отговор на много от тези въпроси в книгата си „Възможно щастие”. Тя засяга някои аспекти от необятната тема за женската и мъжката психология, партньорските взаимоотношения и връщането на личната сила и акцентира върху подсъзнателната динамика на женската душевност, основните мъжки и женски типажи, както и техните силни страни, страхове и възможности.

*Магдалена Ангелова e  клиничен психолог. Опознавайки човешката опитност и нужда, тя избира да комбинира в своята работа класическата психология със знанието за източните методи и практики, въвеждайки нов подход за преживелищна терапия във всекидневния живот. Създава активна подпомагаща връзка със своите клиенти и изгражда модел за домашна терапия и самоусъвършенстване. Тя е водещ лектор на семинари за преодоляване на личните кризи и реализиране на личния потенциал.

ПОРЪЧАЙ  ТУК
Виж следващото заглавие ТУК

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4 5 6 7

2,269 преглеждания

Comments are closed.