Как да изберем коледен подарък за всеки, според зодията му

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

elha-podaraci-koleda-87367-500x334_471x312

Козирог

Представителите на тази зодия харесват дръзки подаръци и също така много обичат да четат. Подарете им някоя книга на световноизвестен автор като Стивън Кинг например. А за останалите помислете за нещо, което ще предизвика личността им. Например някакъв криминален роман. Този подарък ще бъде перфектен за личността на Козирога. Ако искате да подарите нещо по-скромно, опитайте с нещо закачливо като секси бельо за жените.

Водолей

Водолеите са едни от най-романтичните натури, които бихте могли да познавате. Така че имайте предвид, че подаръците за тях трябва да са изпипани до последния детайл. Те обръщат внимание дори на опаковката, а най-много от всичко обичат да си пазят картичките с пожелания, за това се постарайте с пожеланието си и не го преписвайте от интернет. Подарете им нещо симпатично за дома – красиви поставки за чаши, сервиз за кафе, красива коледна украса или календар с интересни мисли, които да четат през цялата година. Мъжете Водолеи биха се зарадвали на интересна настолна игра, екскурзия до някоя малка и уютна хижа или бутилка от любимото им питие.

Риби

Не прекалявайте с прекалено големите подаръци, защото Рибите харесват по-скромни неща и не обичат някой да се изхвърля заради тях. Харесват подаръци, които са премислени и пригодени към тяхната особа, а не изтърканите парфюми или книги. Те обичат да опитват нови неща, така че смело може да им вземете месечна карта за уроци по танци, интересно и ексцентрично бижу или 3D пъзел, с който да си построят макет на Айфеловата кула. Имате много възможности, от вас зависи да се сетите за най-добрата, в която да се влюбят.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4

Публикувано в: Актуално Забавно

Етикети:

8,945 преглеждания

Comments are closed.