Как да изберем коледен подарък за всеки, според зодията му

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

elha-podaraci-koleda-87367-500x334_471x312

Везни

Везните харесват да получават по няколко малки подаръчета, които не са скъпи, но отговарят идеално на тяхната същност. За това трябва да ги познавате много добре и да знаете какво наистина харесват. Любимият им шоколад, билети за кино и малка кутийка с коледни късметчета, които да четат всеки ден от месеца. Подарете им това, което обичат и не се стремете да ги изненадвате като ги изкарвате от зоната им на комфорт и предпочитания. Те ще оценят това ваше усилие!

Скорпион

Практичност – това е точната дума, която ги описва. И макар за вас това да е равно на скука, то за скорпионите това е идеалният вариант. За дамите чудесна идея е да запазите час за маникюр или за масаж, удобни домашни пантофи или халатче, ново портмоне или чифт кожени ръкавици. За мъжете пък нова риза или комплект с парфюм и дезодорант, кожен колан или чантичка за документи, биха били нещо наистина желано и оценено подобаващо. Всичко, което биха си ползвали на драго сърце – това е перфектният подарък за тях.

Стрелец

Що се отнася до Стрелците, то опитайте с нещо нестандартно тук и ви гарантираме, че ще имате успех. И мъжете, и жените харесват идейните подаръци, които не са очаквали. За тях по-важно е да са приятно изненадани и дори се обиждат на т.нар. „практични подаръци“. Измислете нещо оригинално, с което ще се хвалят пред всички – например чаша за офиса с тяхното име, предмет, който е брандиран с любимата им група, шегаджийска тениска с надпис или пък карикатура от художник, който ще го нарисува с най-характерните за тяхната личност черти. Опитайте!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4

Публикувано в: Актуално Забавно

Етикети:

8,944 преглеждания

Comments are closed.