Как да изберем коледен подарък за всеки, според зодията му

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

elha-podaraci-koleda-87367-500x334_471x312

Рак

Ключовата дума при Раците е тяхното хоби. Повечето представители на тази зодия са всестранно развити личности и знаят как да си запълват времето с нещо, което им доставя удоволствие. Така че заложете на подарък, който сте сигурен, че ще бъде част от хобито им. Например за фотографите – чаша, която прилича на обектив на фотоапарат, за футболистите – тениска на любимия отбор или автобиографията на някой от големите футболисти и т.н. Имате много варианти, само трябва да помислите добре.

Лъв

Лъвовете като истински царе, харесват всякакви подаръци. Това е добра новина за вас, тъй като може да си позволите да им подарите почти всичко, освен прекалено романтичните и сладникави подаръци. Спрете се на нещо идейно и по-скоро практично. Например: билети за концерт или театър, ваучер за процедура или масаж. Не се колебайте и просто да ги изведете на вечеря в хубав ресторант – Лъвовете ще оценят всеки ваш жест, стига да е от сърце. Страхотни хора са и никога не биха ви се разсърдили, дори ако им подарите нещо за майтап.

Дева

Девите като истински педанти, са по-особени по отношение на подаръците и честичко се случва да връщат или преподаряват подаръците, които не харесват. За това най-добрата тактика при тях е да ги попитате какво наистина искат за Коледа и да ги изненадате с опаковката, картичката и някой допълнителен малък подарък, който ще ги зарадва. Те не търсят елемента на изненадата, предпочитат да получат точно това, което им е нужно. Ако все пак искате да ги изненадате, то подарете им нещо екстремно като скок с бънджи или парапланер, със сигурност ще ги оставите без думи.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4

Публикувано в: Актуално Забавно

Етикети:

8,943 преглеждания

Comments are closed.