И петото дете на Джейми и Джулс Оливър вече си има име

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

display

Джейми и Джулс Оливър миналата седмица най-накрая обявиха името на своето новородено бебе, пето по ред в семейството.

Три момичета и едно момче, след които сега идва още едно момченце, за да изравни поне донякъде съотношението между мъжете и жените в семейството.

Под красива снимка в  Instagram, световноизвестният готвач и безспорно един от най-популярните напоследък мъже, Джейми Оливър най-накрая сподели името на новороденият си син – бебето е наречено River Rocket Oliver!

Имената на другите четири са Poppy Honey Rose, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow и Buddy Bear Maurice?

Всъщност всичките деца на семейство Оливър имат по повече от едно име, така че нямаше как и най-новото попълнение да не получи дълго име.

River се роди преди две седмици и главният готвач на знаменитостите обяви щастливата новина още тогава, но името малко закъсня. Въпреки това всички са много щастливи, а сега вече могат да се обръщат към новия член на семейството и по име. И то какво!

Интересен е фактът, че първото си момиченце семейството зачева чрез инвитро процедура, всички останали са заченати по естествен път. И макар петото дете на щастливото семейство да не е било планирано и очаквано и всички да са били изненадани, днес те много му се радват и са безкрайно щастливи.

Майстор-готвачът и съпругата му обаче обявиха, че не планират да имат повече деца.

www.marieclaire.com
снимка: www.instagram.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

13,189 преглеждания

Comments are closed.