Хороскоп за месец март

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

месечен хороскоп

 

Овен

Ще сте мечтателни и отнесени през този месец. Много вероятно е да се влюбите и да имате желание да се отделите за известно време от социалната си среда, както и да се отдадете на удоволствия. Трябва да сте изключително внимателни покрай близките си приятели, може да се очакват известни разочарования. Внимавайте на кого, какво споделяте, за да не ви споходят изненад.

Телец

Не е изключено да получите протекции от висшестоящи през месеца. Много е вероятно да започнете важни социални контакти. Възможно е да ви хрумне идея как да осъществите своя отдавнашна мечта. В любовен план обвързаните от вас ще имат шанс да се насладят на време, прекарано с любимия човек, докато свободните ще за залети от нови и интересни възможности за флиртове и закачки.

Близнаци

Ще имате много емоционален месец. Ще сте склонни да приемате обикновените житейски ситуации на живот и смърт и не е изключено излишно да драматизирате. Възможно е да имате конфликти с близки до вас хора за несъществени неща. Поради тази причина е добре да намерите позитивен творчески отдушник за силните чувства, които ще ви завладяват или да си оставите време за някое хоби. Ще успявате да мобилизирате усилията и мисълта си и да се справяте успешно с важните задачи.

Рак

Може да изникнат известни финансови колебания през месеца, така че да ви се наложи да зависите от чужди ресурси. При всички случаи е добре да внимавате за какво харчите парите си и да се постараете да сте пестеливи. Много е вероятно да сте напълно отдадени на романтиката и да ви е трудно да се концентрирате върху друго. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да предприемете съвместни начинания или пътувания. Ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да имате много интензивни изживявания в любовен план.

Лъв

Вие ще сте във вихъра си през месеца. Всеки от вас ще успява да се изяви в някоя област и да бъде оценен от заобикалящите. При всички случаи ще имате много работа, но ще я вършите с лекота, преодолявайки изникващите пречки. Ще успявате да излизате като победители от всички ситуации. В любовен план се очакват интересни срещи с хора, които силно ви вълнуват. Ще сте харесвани от противоположния пол.

Дева

Ще се занимавате най-вече с личните и интимните си партньорства. Не е изключено да имате ангажименти покрай любимия човек, да се скарате или да изяснявате отношения. За да утихнат нещата по-бързо е важно да цените и уважавате мнението на другия и да се съобразявате с него. В работата и в ежедневието ви се очаква да успявате да отстоявате себе си и да покорявате върхове на професионалното поприще.

Везни

Месецът ще е много успешен за вас. В любовта ще имате късмет. Ако сте заети, с партньора ще имате възможност да изживеете приятни мигове, а ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да започнете връзка. В работата нещата ще ви се получават с лекота. При всички положения ще бъдете забелязани от важни за вас хора и ще получавате нужните ви подкрепа или съвет. Финансово ще се чувствате стабилни и се очаква да успеете да припечелите добре.

Скорпион

През месеца са възможни спорове с роднини или ангажименти покрай родителите, братя, сестри, колеги, съседи. Месецът ще е подходящ за смяна на работа или жилище, за купуване на нова кола. В работата се очаква да имате сблъсък с влиятелни фигури, от който е важно да излезете дипломатично.

Стрелец

Ще имате напредък в работата, ще получите възможност за повишение или допълнителна квалификация. Не е изключено да имате проблеми покрай кола или друго средство за предвижване. Затова е препоръчително да планирате правилно времето си и да тръгвате малко по-рано към работното място, за да не закъснявате. Периодът е много подходящ и за взимане на нов домашен любимец, ако това предстои.

Козирог

Ще сте доста палави през месеца. Очертават ви се множество флиртове и закачки с противоположния пол. Ако сте в сериозно партньорство, партньорът ви ще ви изненада и ще имате възможност да изкарате ползотворно времето си заедно. В службата ще успеете да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите и ще получите признание и аплодисменти. Ще сте много продуктивни и ангажирани и ще влагате голяма част от енергията си за изкарване на пари.

Водолей

Ще имате добър тонус през месеца и периодът ще е много подходящ за започване на нов спорт или диета. Печеленето на пари ще бъде ваша основна цел и то ще ви се получава с лекота. Ще сте експедитивни, работливи и лоялни. Хората, с които сте в контакт ще остават очаровани от вас. В любовен план ви чакат изненади и интересни предложения от любим човек.

Риби

Отношенията ви с партньора ще претърпят положителна промяна и развитие през месеца. Периодът е много подходящ за задълбочаване на връзката. Свободните по всяка вероятност ще се натъкнат на интересни хора, с които да флиртуват. В работата ви очакват някои неразбирателства с шефове и колеги, поради което е добре да сте умерени в действията и приказките си, както и да сте готови на компромиси.

Този материал е любезно предоставен от dama.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Забавно

Етикети:

2,589 преглеждания

Comments are closed.