FUNDAY – Най-чаканият ден за всяко дете

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

funday_reklamaFUNDAY е иновативна образователна програма, подходяща за деца от 5 до 10 годишна възраст, която превръща съботния им ден в едно незабравимо и полезно приключение на английски език. С FUNDAY децата напредват по английски език без учебни системи, тетрадки и домашни. Пет часа всяка събота с преподаватели от Великобритания и Америка те развиват своите комуникативни умения, чрез най-съвременна интерактивна методика. Децата развиват своите умения в ателиета по изкуствата – оригами, икебана, комикс, рисунка върху коприна, кожарство, грънчарство и квилинг.

Спортуват активно в часовете по фехтовка, ориентиране, лакрос, езда, мини голф, катерене и др.

FUNDAY отвори врати и за деца от 9 до 13 годишна възраст с двата си нови модула:

За талантливите математици от София с амбиции в програмирането е нашата FUNDAY IT Academy  – Курс по Обектно ориентирано програмиране (ООП) по JavaScript. Езикът се използва основно за  придаване на интерактивност  в уебсайтовете, но и за програмиране на уеб приложения – анимация и игри. До края на курса децата ще са направили множество малки програми-приложения, анимации и техни собствени игри. Часовете се водят изцяло на английски език.

С FUNDAY Музикална академия децата с изявен артистичен талант развиват своите таланти в часове по поп и джаз пеене, MTV Dance, модерен и джаз балет. Работим усърдно и за тяхното сценично поведение. По техни идеи съставяме сценарии за мюзикъл, който ще представим на  финала на тяхното пътешествие в света на музиката, танците и сценичното изкуство. Обучението е изцяло на английски език. Необходимо владеене на езика-А2.

С FUNDAY съботата се превръща в най-чакания ден за всяко дете.

Повече информация можете да намерите ТУК

Посетете и нашата Фейсбук страница ТУК

Телефон за информация: 0899 900 705

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Новини

Етикети:

1,022 преглеждания

Comments are closed.