Фамилатлон 2016 – панаир на възможностите

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

familatlon-plakat2016-1


15 май 2016 – 14:00 - 19:00

Тази година Фамилатлон отново ще даде на всички деца и родители да опитат всякакви възможности – от наглед познати до щури и екзотични! Ние сме много – над 40 клуба, организации и генератори на идеи – затова ще се постараем да се подредим по сектори из цялата Голяма Поляна!

Традиционно всеки желаещ получава карта на Панаира, с която може да обиколи всички щандове на клубовете и организациите, да изпробва заниманията, които те предлагат и да получи стикер за участие от тях.

На всеки час ще има ИГРИ В ЦЕНТЪРА – организирани отборни игри от някой от клубовете или организациите. За най-активните участници има награди на щанда на Асоциация Родители.

Ето и секторите:

СПОРТ
Около цялата източна алея ще се подредят спортни клубове за енергични деца и родители. Спортът е сърцето на Фамилатлон и в България, и по света, затова сме ви подготвили най-разнообразни възможности за закаляване на духа и тялото, и то съвсем не от най-традиционните неща. Очаквайте подробности за страхотните клубове и техните любими спортове!

ОПОЗНАЙ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА
Светът е безкраен, а знанието – най-голямата сила днес. Затова ние се опитахме да съберем колкото се може повече от света и знанието на Фамилатлон 2016. Как чрез игра да разберем за много от чудесата на нашия свят, как да го опазим здрав и читав, как да му помогнем да се развие заедно с нас? Потопете се в магията на „Опознай света“ и ще откриете, че световете са безброй.

ВИРТУАЛЕН СВЯТ
Не можем да го пипнем, не го виждаме, но виртуалният свят е навсякъде около нас, обгърнал синьо-зелената ни планета в нишки от информация и безкрайни възможности. Да положим заедно с децата си основите на програмирането, като играем с роботчета и устройства, но пък и да знаем как да се грижим за себе си в интернет – с такива идеи ще ни забавлява „Виртуалният свят“ на Фамилатлон 2016! Очаквайте подробности!

ЗДРАВЕ
Здрав дух в здраво тяло – нашите приятели от сектор здраве ще ни помогнат да усетим смисъла на тази позната пословица, защото едното не върви без другото. Смях, движение и лечителска мъдрост ви очаква на 15 май на Фамилатлон!

Вижте всички УЧАСТНИЦИ ФАМИЛАТЛОН 2016

Вижте ИГРИТЕ В ЦЕНТЪРА

Не пропускайте и другите основни игри на празника

• Малката Европа: Всеки желаещ получава карта за ориентиране в парка, на която са отбелязани 28-те европейски столици. На всеки пункт има „домакин“, който посреща гостите с традиционни за страната храни, игри, информация. Всеки, който събере печати от 28-те столици, получава награда на щанда на Асоциация Родители.
 Малък велопоход: за деца от 2 до 6 години, които да изпробват уменията си да карат велосипеди на 2, 3 или 4 колела. Всеки участник, който успешно финишира, получава награда.

Очакваме ви на 15 май 2016 г., неделя, от 14 до 19 ч. на Голямата поляна в Южния парк за много забавления!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,351 преглеждания

Comments are closed.