Деветото издание на „Форум бременност и детско здраве“ се посвещава на активната роля на родителите

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

FBDZ2018_640x480pxPRRe

Остават броени дни до деветото издание на най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и отглеждането на детето.

На 7 октомври, в Пловдив, „Форум бременност и детско здраве“, който се организира от водещия здравен сайт Puls.bg, ще срещне бъдещи и настоящи родители с водещи специалисти в областта на майчиното и детското здравеопазване. Събитието ще се проведе в Гранд Хотел Пловдив, от 10.30 часа, входът за него е безплатен след регистрация eто ТУК.

Форумът се състои от три панела, които се фокусират върху теми, свързани с бременността, раждането и грижите за бебето. В първата част „9 вълнуващи месеца“ акушер-гинекологът д-р Васил Даскалов и ембриологът д-р Мариела Даскалова ще акцентират върху проследяването на бременността и развитието на новия живот. Д-р Райна Стоянова ще даде ценни съвети за храненето през бременността.

Акцент във втория панел ще бъде раждането. То ще бъде представено като динамичен процес от акушер-гинеколога д-р Даниел Ставрев. Акушерка Катя Павлова от Пловдив, която спечели класацията на Puls.bg „Специалистите, на които имам доверие” в съответната категория, ще даде ценни съвети за постигане на спокойно раждане. Адвокат Мария Шаркова ще се фокусира върху една от най-деликатните теми „Раждането – имам ли право на избор“. Последната част на „Форум бременност и детско здраве“ „Светът на бебето“ ще бъде посветена на грижите за новороденото. Петя Запрянова от Алианса на българските акушерки ще даде отговор на най-горещите въпроси на бъдещите и настоящи родители относно кърменето. Международно известният лекар и лектор д-р Василка Юрукова ще предостави своя опит в справянето с най-срещания проблем на родителите – честото боледуване на малчуганите в ранна детска и предучилищна възраст.

Деветото издание на „Форум бременност и детско здраве“ е фокусиран върху активната роля на бъдещите и настоящи родители да избират високата компетентност, добрите източници на информация, добрите медицински екипи и отношение, високия стандарт на медицинско обслужване, които те и децата им заслужават.“, коментира главният редактор на  Puls.bg Румяна Тасева

„Форум бременност и детско здраве“ е подготвил и специална изненада - томбола с награди за гостите. Голямата награда ще бъде безплатно раждане в болница в Пловдив. Бъдещата майка, която ще спечели, ще получи безплатни консултация с анестезиолог, упойка, избор на лекарски екип и престой в болницата. За да участват в томболата, дамите трябва да се регистрират и присъстват на събитието.

Повече подробности за събитието, програмата, информация за лекторите и регистрация за участие във форума, може да откриете на ТУК.  

Деветото издание на „Форум бременност и детско здраве“ се провежда с подкрепата на Болница „Селена“, CryoSave, Алтерко, Ficosota, Ganchev, Медийни партньори на събитието са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, az-jenata.bg, списание „9 месеца“, Новите родители, Първите седем, Mama Mia, Bebok.eu, Дневникът на мама и татко, Mama Ninja, Plovdiv24.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

954 преглеждания

Comments are closed.