Девето специализирано изложение „Бебемания” 2015

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Vizia-Bebemanya

За девета поредна година АТСДБ организира  най-голямото изложение за бебешки и детски  стоки в България - „Бебемания”. В него участие ще вземат  фирми-национални дистрибутори, които ще предстaвят над 100  водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите за Вашето малко съкровище. След най-голямото световно изложение за бебешки и детски продукти в Кьолн и в България бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, както и с тенденции и колекции 2016.

И тази година освен изложбена част, ще има и търговска част, на която ще се продават бебешки и детски продукти на преференциални цени, като родителите ще могат да получат информация за представяните продукти от „първа ръка“.

По традиция на ,,Бебемания’’ ще има номинации на продукти в различни категории.

Проведени за първи път през  2007 година, престижните награди станаха неразделна част от изложението и начин да се отличат най – добрите продукти, които са взели участие.

Победителите във всяка една категория се определят от независимата и напълно безпристрастна оценка на потребителите, чрез гласуване на Facebook страницата на Изложението: www.facebook.com/fairbebemania. След оценяването на продуктите  потребителите, които дойдат на изложението ще имат възможност да спечелят някоя от големите награди- телевизор, лаптоп или фотоапарат.

Място на провеждане: Интер Експо център – зали 5 и 6

Време на провеждане: 20-22 Ноември 2015 от 10.00 до 18.00 часа

Организатор: Асоциация на търговците на стоки за детето в България / АТСДБ /

Вход свободен!Vizia-Bebemanya

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,561 преглеждания

Comments are closed.