Детска Игриада – спортен празник за деца и родители

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

igriada

На 10 юни в парк „Заимов“ ще се проведе поредното издание на детския спортен празник „Детска Игриада“ 2018.

Поканени са всички деца на възраст между 5 и 12 години, заедно с техните родители, близки и приятели, да се включат в спортните забавления!

Детска Игриада е спортен празник, който включва пет основни спортно-състезателни дисциплини, за които родителите и децата се регистрират безплатно предварително. На място получават своя номер за участие.

За децата е от изключително значение да се забавляват не само вкъщи, но и на открито, където ще се запознаят с много нови приятели, ще играят и ще печелят награди!

Състезателните спортове са: велокрос, лека атлетика, щафетно бягане, щафетни игри и бадминтон. В някои от дисциплините децата ще участват заедно със своите родители, затова прочетете внимателно регламента на всеки спорт.

За най-добрите в отделните категории ще има специални изненади и много атрактивни награди. Партньорите на събитието са подготвили страхотни подаръци за победителите.

Детска Игриада 2018 ще се проведе под надслов „Сподели радостта от спорта със своето дете“. Личният пример, който родителите дават на децата си, е най-добрият начин те да се мотивират да бъдат активни и да се грижат за своето тяло. А както знаем добре, спортът е здраве, забавление и позитивна емоция в едно!

Денят е 10 юни

Часът за регистрация е 9:00

Мястото е парк „Заимов“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,957 преглеждания

Comments are closed.