Дари книжка в подкрепа на ранното детско четене по време на Фамилатлон

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Dari-knijka

Тази събота – 12 май 2018 г., от 10 ч. на Голямата поляна в Южния парк в София ще се проведе десетият поред Фамилатлон – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот, а Orange Center и УНИЦЕФ ще пренесат на празника инициативата си „Детството е приказно с книжка в ръка“.

Благотворителната инициатива се провежда в подкрепа на ранното детско четене и цели да набере книжки за деца в 35 детски градини и яслени групи в областите Шумен, Сливен, Монтана и София.

Всички желаещи да я подкрепят могат да го направят, като донесат нови или употребявани книжки за деца на възраст от 1 до 7 години в шатрата на УНИЦЕФ и Orange Center.

Участниците в кампанията ще получат ваучери за отстъпка в обектите на Orange Center и възможност да се включат в томбола с награди от УНИЦЕФ.

Инициативата „Детството е приказно с книжка в ръка“ е част от дългосрочното партньорство между УНИЦЕФ и Orange Center в подкрепа на ранното детско развитие и образование и се провежда в подкрепа на проекта „Заедно от детската градина“ на МОН в партньорство с УНИЦЕФ.

Повече информация може да откриете на www.unicef.bg.

Къде: Голямата поляна в Южния парк в София
Кога: На 12 май 2018 г. събота

Събитието във Facebook.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

894 преглеждания

Comments are closed.