Colors of the Night – новото забавление за тийнейджъри

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Funtopia-Colors-of-the-Night

Тийнейджърите несъмнено не са това, което бяха. В тяхната компания е изключително лесно да се почувстваш като динозавър, дори да си на 20. Те са пристрастени към телефоните си (добре де, всички сме, но е лесно да обвиняваме тях), имат профили в минимум 5 социални мрежи, харесват съмнителна музика и говорят за нещата от живота по начин, който ти казва „Хей, аз се връщам от там, на където ти си тръгнал, не обратното.“

Тази самоувереност обаче не ни казва много за това което реално се случва в света им. Те се сблъскват с много предизвикателства и България е сред първенците в Европа в няколко много негативни статистики. По данни на Световната асоциация за изследване на затлъстяването, например, над една четвърт от българските деца на възраст между 13 и 18 години са с наднормено тегло. Намирането на забавни и здравословни начини за справяне с този проблем, както и изграждането на навици, свързани с физическа активност и здравословно хранене са сериозното предизвикателство за родителите на тези едни все по-независими млади хора.

Затова открихме едно нестандартно предложение за забавно и здравословно преживяване за тийнейджъри. Всеки петък от 20.00 до 22.00 ч. в трамплинен парк Funtopia организират Colors of the Night – вълнуваща вечер с неонови светлини и много музика. Скачането на трамплините е със специални гумирани чорапи, които можете да получите на рецепцията. Ако вече имате такива, вземете ги и се забавлявайте в това цветно UV предизвикателство!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,325 преглеждания

Comments are closed.