Чуждоезиково лятно училище с International House Sofia

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

IHS_Web_form

Макар пролетта да е все още в пълната си власт, добре е да помислим от сега за летните занимания на децата през дългата ваканция, която колкото и добре да организираме, все поставя въпросителни за това как и с какво да осмислим свободните от градина и училище дни на децата си.

От този месец можете да запишете децата си за чуждоезиковото лятно училище на International House Sofia, което ще се провежда на английски или немски език. То е предназначено за деца от 4 до 13 годишна възраст, разделени в три отделни възрастови групи.

Началото е на 15 юни, а занимания ще има през всички летни месеци,  до 11 септември.

Заниманията на лятното чуждоезиково училище на International House Sofia ще се провеждат всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа в залите на ул. Хан Омуртаг 82 и на ул. Брегалница 43, в София и ще включват освен езиковото обучение, образователни занимания и редица творчески занимания като рисуване, занаяти, танци и театрални умения.

Преподавателите на International House Sofia са високо квалифицирани, с дългогодишен опит и са носители на съответния език, на който преподават.

За допълнителни въпроси и записване можете да позвъните на телефони:  0899 937 129 или  02 944 36 50 както и на имейл: info@ihsofia.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,663 преглеждания

Comments are closed.