Четири вълшебства, един уред и вкусни бебешки пюрета всеки ден

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

SCF875_02-MI1-global-001

Philips Avent „4в1″ е много специален уред.

Той може да приготвя бебешката храна на пара, да размразява, претопля и пасира. С него всеки – мама, татко, баба и дори дядо, може за броени минути да приготви вкусна и здравословна храна за бебето у дома. Приготвената в уреда храна отговаря на всички нужди на бебето и подпомага неговото правилно и хармонично развитие.

Защо е важно храната на бебетата и малките деца да е внимателно подбрана и здравословно приготвена?

Пълноценната храна е от първостепенно значение за здравословното развитие на бебето и малкото дете, а готвенето и отличните резултати в кухнята до голяма степен зависят от това,  с което и във което приготвяме храната. Един от последните ултрамодерни, удобни и полезни домакински уреди на Philips Avent е точно това, от което се нуждае всяко домакинство и за което си мечтае всяка майка.

SCF875_02-RTP-global-001-1

С уреда „4в1″ на Philips Avent готвенето на пара е бързо и полезно. Уникалната технология на уреда позволява на парата да циркулира нагоре от дъното, като така всички съставки достигат до пълно и равномерно сготвяне, без варене. Полезните вещества, текстурата и течностите се запазват, като остават в храната, която е готова за пасиране непосредствено след термичната обработка. Готвенето, както и пасирането се извършва в един и същи съд – удобна и практична прозрачна кана. Според възрастта на бебето, всяка майка може да избере съответната консистенция и големина на парченцата на текстурата.

„4в1″ позволява и претоплянето на приготвена по-рано храна или размразяването й. Допълнително удобство е, че има таймер, който следи за изпълнението на предварително зададената функция и известява края на готвенето.

Каната на уреда е с капацитет 1000 мл., което позволява да се приготвят до четири порции наведнъж.

Уредът на Philips Avent „4в1″ е изключително лесен за поддържане и може да се почиства в миялна машина.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,269 преглеждания

Comments are closed.