Бременността – благословение или бреме?!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

purva detska akademiq

Очакването на дете е много специален период в живота на всяка жена, взела решение да бъде майка. Той е уникален и неповторим всеки път, дори тя да е бременна 4 пъти.

Факторите за това са най-различни: възраст, здравословно състояние, ангажираност на работа или с друго дете. И все пак ключова роля за една нормална и щастлива бременност играе емоционалната осъзнатост на бъдещата майка! Нейните емоции: радост, страх, гняв, тъга, вина. Всички те, влияят върху цялостната кондиция на бременната жена, както и върху плода. Вярвате или не, неговите пренатални емоции и преживявания оказват влияния върху неговата психика, здраве и емоционална интелигентност.

Резките промени в настроението на бременната жена, изненадващите й дори за самата нея реакции, често се оправдават с една дума „хормони“.

„Точка. Това е. Ще мине. Стискай зъби! Още малко! На всяка жена се случва, не си единствената, спокойно!“ Това е, което най-често получаваме от другите като подкрепа.

Казват, че нашите мисли формират нашата действителност! От нас зависи дали ще се чувстваме красиви, щастливо и леко по време на бременност или „тежки“ и неразбрани, тъй като не само че никой не може „да ни влезе в обувките“ и да прояви емпатия към нашето състояние, ами даже и самите ние не можем да си обуем обувките, защото вече и те не ни стават.

Може ли младата майка да изглежда и да се чувства добре или след раждането животът й се превръща в „латиноамерикански сериал?!“

Всички знаем, че спокойните и щастливи майки имат спокойни и щастливи бебета! Да, но знаем също и че има сутрешно гадене, натрупване на килограмчета, следродилна депресия и т.н.

Как да се справим с всичко това?

Как да имаме красива бременност?

Да се чувстваме добре и да бъдем спокойни, докато сме в очакване на голямото щастие, а и след това!

На 17 юли в 17.30 ч. ще се проведе едно интересно и различно събитие за бъдещи и млади майки, организирано от Първа Детска Академия за Добри Обноски и приятели!

Събитие против тъмни мисли и тежки килограми!

Ще получите много ценни отговори на важни за Вас и Вашето семейство въпроси!

Практически, лесно приложими и безплатни съвети от специалисти в областта на емоционалната интелигентност и добрите обноски, йога и мода за бременни и млади майки, здравословно и вкусно хранене, професионална помощ при отглеждане и възпитаване на бебета и деца, консултанти по медицинска козметика.

Ще има вкусотии и подаръци за късметлии!

Вход СВОБОДЕН!

Можете да се запишете още сега, ТУК.

Любезен домакин на събитието е Park center Sofia.

Първите седем са медиен партньор на събитието.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,035 преглеждания

Comments are closed.