Безплатен семинар за родители на 15 юни в София

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

naychna-academia-za-roditeli

Да си родител не е лесно, това е добре известно на всички родители, които ежедневно се сблъскват с най-разнообразни въпроси, свързани с отглеждането и възпитанието на децата. За тях е семинарът  на “Научна академия за родители“ , който предстои да се проведе на 15 юни (събота), от 10:00 часа в CASI- Center for Applied Studies and Innovation, София, бул. „Драган Цанков“ №8.

ВХОД СВОБОДЕН!

По време на семинара са предвидени три последователни лекции, които ще се проведат в лекционната зала на Center for Applied Studies and Innovation – CASI. Те са на трима утвърдени специалисти в областта и обхващат теми от детското развитие от 0 до 3-годишна възраст. По време на всяка лекция ще се проведе и дискусия, по време на която родителите ще получат професионалното мнение по поставените от тях конкретни въпроси.

Лектори на семинара ще са:

Дженифър Едуард, която специализира Детско-юношеска и училищна психология и работи с деца в предучилищна и начална училищна възраст. Участвала е в проект за интеграцията на деца със специални образователни потребности. Темата й е „Психоемоционално развитие в периода 0-3 годишна възраст“.

Д-р Борис Стоилов ще представи темата „През погледа на педиатъра от 0 до 3 годишна възраст“. Той работи като педиатър към Мед. Център Авицена-София, както и в отделение по Нефрология към Специализирана болница по Детски болести „проф. д-р Иван Митев“ София от 2016г. насам. Преди това се е занимавал със Скрининг и функционална ендокринна диагностика /Скрининг за новородени/ от 2013г. до 2016г., където е бил докторант по Детска ендокринология с тема „Вроден хипотиреоидизъм“.

Д-р Марианна Атанасова завършва Факултета по дентална медицина в гр. София през 2015 година, като се нарежда втора по успех във випуска си. По време на своето обучение тя е част от специализиран Кръжок по детска дентална медицина, като взима участие в международни форуми на различни професионални теми. След завършването си продължава да се усъвършенства като основната и насоченост е детска дентална медицина. Темата й е „Орално здраве в периода от 0 до 3 години“

Организатори на събитието са:
Детският психолог Jennyfer Eduard
Център за кариерно ориентиране ScienceUp

Събитието се провежда с подкрепата на:
Инициативата Докторантски чай
Основни медийни партньори Сп. Българска наука

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

722 преглеждания

Comments are closed.