Приготвянето на супа вече е лесно като детска игра

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Tefal Easy Soup 1 Tefal Easy Soup 1

Всеки ден сте изпълнени с намерения за добрата кухня, която искате да поднесете на своето семейство, нали? Но често, за съжаление, се случва така, че времето все не достига, за да изпълните прекрасните си намерения за вкусни и полезни рецепти.

Създаването на храна е изкуство. Именно с тази мисъл – как да превърнете всяка стъпка в готвенето в съвършенство Tefal предоставя на вниманието на българските домакини иновативен уред, с чиято помощ ще пестите не само време и усилия, но ще можете да приготвяте вкусна храна без аналог по отношение на качеството. Новият блендер на Tefal е истинско тайно оръжие, което ще ви осигури сериозна преднина в надпреварата с времето. Той е истинско чудо, което е без конкуренция сред вече познатите ви кухненски уреди. С този верен помощник за всяко домакинство, готвенето у дома вече ще е не само по-лесно, но и далеч по-приятно.

Tеfal Easy soup е единствен по рода си в България уред, който представлява блендер с опция за готвене. С него можете да приготвянето вкусна  и питателна домашна супа по всяко време и за всички у дома. За по-малко от 30 минути само в няколко лесни стъпки ще можете да сервирате супа, смути, шейк, пюре или сос.

Tеfal Easy soup е създаден, за  да улесни процеса по приготвянето на пресни домашни супи и да поддържа сготвената в него храна топла, докато трае подготовката по поднасянето й. “С Tefal Easy soup наистина е easy! Приготвянето на супа е като детска игра. Всички продукти, почистени и нарязани, се поставят в уреда, добавят се подправки и се долива вода. Избира се желаната програма и след по-малко от половин час супата Ви е готова!” – споделя своя опит с уреда Магдалена Пашова, един от популярните у нас блогъри и холистичен нутриционист.

Уредът разполага с 4 автоматични програми ( програми за крем супа – „smooth”, супа с парченца – „chunky”, френски компот – “compote” и програма за миксиране, без затопляне -„blend”), с времетраене от 4 до 25 минути, като след приключването им се задейства автоматичен режим за поддържане на оптимална температура за сервиране до 40 минути.

След приключване на програмата могат да се добавят и свежи подправки по избор или пармезан и отново по желание да се избере опция “blend” за миксиране. Въпреки мощността си от 1000W, Tefal Easy soup работи почти безшумно, а във вътрешността на каната от неръждаема стомана има индикатор за минимално/максимално количество течност, което прави работата с уреда още по-приятна. Tefal Easy Soup 2

Tеfal Easy soup е едва от месец на българския пазар, но вече печели верни почитатели  и получи отлични оценки. Положителна оценка дава и експертът по здравословното хранене Маги Пашова, която бе първата тествала продукта у нас. Тя открива 5 различни случая, в които Tefal Easy soup може да бъде изключително полезен и ги споделя в блога си Naturelita: „Tefal Easy soup е отлично решение за приготвяне на обяд за мама и бебе, защото ако си приготвите зеленчуците от вечерта, може лесно да сготвите супа, докато кърмите или храните бебето си за обяд. Отделно с него може директно да приготвяте и някои бебешки пюрета.”

Тя смята, че уредът е удобен да се използва и по време на пътувания: “Ако и Вие търсите опция за комбиниран и компактен уред, който лесно може да взимате с Вас при пътуване, то Tefal Easy soup е добър избор.”, допълва Маги.

Тя предлага още едно решение за улеснение модерната жена: „Все повече дами се затрудняват да намерят здравословна храна в близост до работното си място и предпочитат да си носят обяд от вкъщи. С Tefal Easy soup може лесно да решите проблема!”. Нейното мнение е, че уредът може да приготви обяд още преди напускането на дома, докато се подготвя сутрешният тоалет или просто да се закупи един такъв за работното място. А „ако сте единично домакинство, ако партньорът Ви пътува често или просто ако готвенето не е силната Ви страна, Tefal Easy Soup е отлично решение за Вас.” , споделя Маги.

Уредът се предлага в комплект с пълноцветна книга с рецепти, които допълнително улесняват работата с него. Зимна супа от сладки червени картофи, лятно традиционно гаспачо, ягодово смути с канела, пюре от кестени с ванилия и плодов кейк с череши и кокос са само част от идеите, които могат да се приготвят с Tefal Easy soup. А според  Naturelita “за разлика от повечето книжки, съпровождащи уреди, в тази може да намерите доста интересни, бих казала дори гурме предложения за домашни супи.“

Иновативният блендер с функция за готвене Tefal Easy soup е удобен, практичен, лесно преносим, тих и подходящ за всички обичащи домашно-приготвената храна. Той е верен помощник на съвременния човек и може да бъде използван от всеки, навсякъде, където има достъп до електричество и по всяко време.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,645 преглеждания

Comments are closed.