11-12 юни: Най-големият и забавен Фестивал на Здравето в България!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

12631454_538704432974957_288423346540893002_n

Идеята на проекта с идеална цел “Фестивал на Здравето” е да организираме най-големия, най-забавния и най-полезния за хората Фестивал свързан със Здраве и Спорт!

Фестивалът ще се проведе на 11-12 юни в София, Южен парк – Голямата поляна!

Събитието ще даде възможност на посетителите да разгледат множество проекти и фирми свързани с балансирания начин на живот, да опитат различни здравословни неща за хапване, да участват в множество игри, уъркшопи, спортни занимания, да чуят лекции на най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта и да се насладят на танци, музика и пиеси подготвени от децата и техните ръководители, както и от възрастните.

Идеята ни е не само да кажем на хората в България как да живеят по-балансирано и да са по-здрави, а да ги направим част от всичко, като им дадем възможност да се докоснат и преживеят Здравето и Спорта!

Събитието очаква да посрещне над 15 000 малки и големи посетителя на ден.

Те ще имат възможността да посетят три големи шатри с различна тематика, да се включат в уъркшопите и спортните занимания, да чуят интересни и ценни лекции, да хапнат в пикник зоната, да развихрят талантите си в арт зоната, да се включат в нашите интересни игри и многото предизвикателства и да се насладят на живите представления на специално подготвена сцена!

Посетителите ще бъдат от всички възрастови групи.

Във Фестивала ще се включат стотици доброволци, десетки организации, фирми, училища и лектори свързани с балансиран начин на живот!

Програма.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,150 преглеждания

Comments are closed.