Здраве и красота с натурални и био продукти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

izlojenie

Българска търговско-промишлена палата Ви кани да посетите търговско изложение Здраве и красота с натурални и био продукти. Събитието ще се проведе от 26 до 29 април в изложбена зала ЦУМ, вход откъм Музея на гр. София.

Изложението има за цел да събере на едно място  натурални и био храни и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла. Да покаже на всеки потребител вълшебните свойства на природата и продуктите, които могат да бъдат извлечени от нея, а от друга страна – магията на етеричните масла.

По време на изложение “Здраве и красота с натурални и био продукти ще бъдат представени фирми за здравословно хранене, натурална козметика, продукти и процедури за повече тонус и красота.

Екстракт от охлюв

По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

100% натурални български продукти

Фирма участник ще презентира  уникални пробиотични здравословни добавки , които спомагат за нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. С натуралните екстракти можем да се погрижим за тялото, косата, лицето и стъпалата.

Ухание на лавандула, българско розово масло и жив сок от арония

Производители на лавандула ще предложат натурално етерично масло, лавандулова вода и спирт, масажно масло и лавандулов мед. Патентовани системи за повишаване на ефиктивността на розовото масло отвъд традиционните технологии се превръщат в продукти, които гарантират комплексна грижа за външната и вътрешната ни красота. Сокът от арония пък е с високо витаминозно съдържание и е не само освежаваща напитка, а пълноценна храна с доказани лечебни свойства.

Спа терапии

Фирма, предлагаща натуралните продукти и спа процедури ще разкрие някои тайни за масажите и спа терапиите.

Където здравето е красота

Ще бъдат видяни уреди, които са доказали своята ефективност не само на Земята, но и в Космоса. Един продукт – троен ефект: Фитнес, Масаж, Терапия. Вибрационната терапия помага за намаляване болките в гърба, стреса, кортизола от друга страна подобрява  кръвообръщението, енергетиката и издръжливостта, метаболизма и др.

Естествен и ефикасен начин да пречистим въздуха в затворени помещения

Третирането на въздуха в затворени помещения е от жизненоважно значение за здравословния начин на живот на хора страдащи от астма и алергии, като по този начин предоставя по чиста и по-безопасна вътрешна околна среда за алергични хора. Как да унищожим въздушните алергии ще разберем само на изложение „Здраве и красота“

Загубим ли връзката с природата – губим всичко

Не трябва да забравяме, колко е важно каква храна консумираме. Оказва се, че избора е наш, поканили сме специалисти, за да презентират технологията за направа на ръчен хляб с квас и здравословно кафе.

Ще бъде представена широка гама здравословни продукти, полезни храни и хранителни добавки, кремове, мехлеми, масла и емулсии  и други продукти на пчелна и билкова основа.

Търговско изложение „ЗДРАВЕ И КРАСОТА С НАТУРАЛНИ И БИО ПРОДУКТИ” 

Място на провеждане: изложбена зала ЦУМ

Етаж: партер

Работно време: 26 -29 април от 10.00 до 19.00 ч.

Вход: Свободен

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,426 преглеждания

Comments are closed.