Зарадвайте близките си с коледните картички на децата от Карин дом

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

IMG_20161020_104713_resized_20161102_091442962

Какво е Коледа без коледните картички? Ще се съгласите, че празникът е още по-вълнуващ ако в пощата си намерим поне една коледна картичка, надписана собственоръчно от близък човек с внимание и обич.

И колкото и да сме потънали в модерните технологии, електронните съобщения и поздрави, очарованието на този простичък жест – да изпратим картичка за един от любимите празници на деца и родители си остава незаменим и  дълбоко истински.

Ако сте от хората, които следват тази традиция и вече се оглеждат за уникални картички за празника, можете да ги намерите в каталога с картички на Карин дом и да се включите в традиционната им коледна кампания!

С картичките, които децата са нарисували собственоръчно можете да превърнете Коледните и Новогодишни празници в още по-вълнуващи и сгряващи, като зарадвате своите приятели, роднини и колеги с картички и календар от техния каталог.

Картичките са изработени по рисунки и апликации на децата, които посещават Карин дом за терапия. И точно по детски, те са заредени с много настроение и коледна атмосфера.

Календарът за 2017 година е създаден в Учебно-творческия център „Пламък“ във Варна от децата, които посещават арт-школата по рисуване, съвместно с деца от Карин дом.

Цената на една картичка е 2 лева.
Цената на календара е 5 лева.

Можете да поръчате картичките, които сте избрали на имейл koleda@karindom.org или на телефон 052 302 518.

Събитието във Фейсбук можете да следите ТУК.

DSC00251

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Новини

Етикети:

2,510 преглеждания

Comments are closed.