Запознайте се с Мики и Джейк (видео)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

bratq

Рядко има деца, които да не мечтаят за братче или сестриче! И с пълно право! Та, нима има нещо по-прекрасно от това да си имаш другарче за всичко – за игрите, за белите, за хитрините!?

Мики е сладко малко момченце, което винаги е искало да има по-малко братче. Още от момента, в който проговаря.

Не след дълго родителите му решават, че е време семейството им да порасне, но тестовете за бременност все излизали отрицателни.

Едва, когато Мики става на 5 години, идва радостната новина. За беда, обаче, бебето не успява да се роди живо и майката на Мики оставя тази тема настрани. Сърцето й е разбито на хиляди парченца. Времето минавало, Мики тръгнал на предучилищна, а съдбата отново се усмихнала на семейството им. Тестът отново показал мечтаните две чертички. Бременността първоначално вървяла по план, но малко по-късно докторите забелязали, че плода не се развива с обичайни темпове.

На 6 март 2018 г. майката на Мики ражда по спешност с цезарово сечение и на бял свят се появява Джейк!

Той е толкова малък, че незабавно бива преведен в неонатологично отделение, където за него да се полагат извънредни грижи. Радостта на Мики е помрачена от този факт и той непрекъснато питал кога ще може да гушне мъничкото си братче.

След дълги колебания и консултации на десетия ден от живота на Джейк лекарите решават, че контакт “кожа до кожа” ще е от полза на мъничето и предприемат истински рискована акция.

Едва след 62 дни в болничното отделение, малкият Джейк се прибира у дома!

Благодарение на грижите на лекарите, но и на безкрайната любов на своите родители и най-вече на своя по-голям брат!

Малкият Джейк днес е добре и двете момчета се радват на пълноценното си детство заедно, освен като братя и като най-близки приятели! Безценно, нали?

Тяхното видео ще ви просълзи, но сигурни сме, ще ви дари с надежда, че всичко е възможно, когато силно го искаме!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,936 преглеждания

Comments are closed.