Запазете малките спомени за бебето още от първия ден

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Родителството е едно безкрайно приключение, изпълнено с радост, игри, понякога и с малко притеснение, но всички ще се съгласим, че никога не е скучно и еднообразно.

02

Повече от 25 години Бочко посреща бебетата на България и е до родителите от първия ден със своите продукти и полезни съвети. В огромния океан от бебешки стоки, сред които днешните родителите изпитват сериозни затруднения да се ориентират, Бочко е слънчев лъч, събрал на едно място най-важните и необходими продукти за първа грижа за бебето в специалния комплект „От първия ден“.

В него родителите ще намерят:

-Шампоан за коса и тяло с билкови екстракти от липа и лайка и с формула без сълзи,

-Мляко за тяло с масло от маслина и

-Крем при подсичане и кожни раздразнения с екстракт от смрадлика.

Към тях Бочко добавя и памучна пелена, която да служи на родителите при повиване, приспиване, дори и по време на пътуване.

И още нещо интересно и практично – комплектът „От първия ден“ се предлага в кутия, която е създадена за събиране и съхранение на бебешки спомени. В нея всеки родител може да събира частици от безценните моменти от детството на своето дете. След години, разглеждайки спомените, ще си припомните прекрасното приключение, наречено „родителство“.

След регистрация на http://bochko.bg/otparviaden/ имате възможност да спечелите един от 100-те безплатни комплекта или да получите ексклузивна отстъпка от 30% при закупуването му в партньорския за кампанията онлайн магазин.

03

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,975 преглеждания

Comments are closed.