Задава се страшно Хелоуин парти с любимите герои на Роалд Дал

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Столична библиотека и издателство „Ентусиаст“ канят всички деца, любители на приключенията и страшните герои, на Хелоуин парти в Американския център на Столична библиотека.

Партито ще се състои точно на Вси светии, но различното тази година е, че ще има много предизвикателства за въображението на малчуганите.

Идеята е, за Хелоуин, всички да се маскират като любим герой на Роалд Дал. Всеки ще има възможността да се превърне в ГДВ, в  Господин Уили Уонка, във Фантастичния господин Фокс, във Върховната вещица, в Огромния крокодил или в други Страшни зверове.

Децата, които са дегизирани като герои на Роалд Дал, ще участват в конкурс за най-атрактивен костюм и най-страшна маскировка. Най-добрите имитатори ще бъдат отличени със забавни награди.

Предстои празник с много забавни игри, весели награди, приятни изненади, лакомства, страшен и гнусен кетъринг и Хелоуин дискотека за всички. Не го пропускайте!

Заповядайте на 31 октомври – понеделник, 2016 г. от 18,00 ч. в Американския център на Столична библиотека и станете Хелоуин звезди!

  

Хелоуин отново наближава,

призрачен градът ни става.

Страшно парти ще се вихри пак.

Костюма стягай си, юнак!

 

Като герой на Роалд Дал се облечи,

маска, шапка, наметало си сложи.

В конкурса за костюм участвай ти

и страхотевична награда спечели.

 

Игри със много изненади

и лакомства, и танци, и награди.

В партито участник ти бъди

и наша Хелоуин звезда стани.

Enthusiast_SB_Halloween_Roald-Dahl

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2 076 преглеждания

Comments are closed.