Забавните детски анимации, които ще зарадват децата през м.октомври 2019

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

cartoon

Victor-and-Valentino

„Виктор и Валентино“ – Сезон 1

От 28 октомври – всеки ден от 16.45 ч.

В малкото тихо градче Монте Макабре, двама братя с противоположно различни характери  търсят приключения през ваканцията си, но ежедневно стават свидетели на свръхестествени явления, не без помощта на свръхестествената си баба.

В един от епизодите, Виктор и Валентино се опитват да избягат от скуката, като последват непознато куче в подземния свят. Докато са там, те трябва да се ориентират и измъкнат от сложен лабиринт, но двамата почти не могат да се сработят. Задачата става още по-сложна, когато се изправят пред едни от най-големите си врагове.

 We-Bare-Bears

„Ние, мечоците“ – Сезон 4

От 14 октомври – всеки делник от 15.15 ч.

Трима братя мечоци правят всичко по силите си, за да се впишат в обществото на хората, като опитват да се държат досущ като тях.

В един от епизодите, д-р Кларк слага на Панда грозни брекети, които го карат да се чувства неудобно на публични места. По-късно, обаче, той открива, че тъкмо те му дават контрол над електрическите предмети. Когато хората се отнасят зле, заради начина, по който изглежда, той започва да злоупотребява със силите си и така принуждава Гриз и Белия да го спрат.

Бен 10 – Сезон 3

От 7 октомври  – всеки делник от 21.15 ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили, Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на хората и спират злодеи. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

Нинджаго“ – Сезон 1

От 21 октомври – всеки ден от 21.40 ч.

Насладете се на истории от любимата си вселена, в това ново предаване!

boomerang

Scooby-Doo!-and-Guess-Who

Scooby-Doo! and Guess Who? – Сезон 1

От 7 октомври – всеки ден от 19.30 ч.

Поредицата се фокусира върху любимата банда от „Мистерия ООД“, докато те решават още по-големи мистерии от обикновено. Същевременно с това се сблъскват с много запомнящи се знаменитости, точно както в новите филми на Scooby-Doo. Някои от гостуващите звезди, които могат да бъдат видяни, са Крис Пол, Сия, Халси, Рики Джървейс, Кенан Томпсън, Уанда Сайкс, Бил Наи, Нийл деГрас Тайсън и Марк Хамил. Заедно с измислени герои като Стив Ъркъл, Батман, Шерлок Холмс, Светкавицата и Жената-чудо.

 

 Wacky-Races

Wacky Races – Сезон 2

От 21 октомври – всеки делник от 13.50 ч.

Популярната анимация е дългогодишен фаворит на зрителите, заради разнообразието от чудати състезатели и уникално проектираните автомобили, които съответстват на техните характери. Всеки епизод  показва тези 11 колоритни състезателни автомобила (някои шофирани соло, други от цели екипи), които фучат през Съединените щати през очите на разказвач, който описва случващото се и засилва емоциите от преживяното. Двамата измамници Дик Дастърдли и неговият вечно подхилкващ се кучешки партньор Матли винаги създават хаос и правят нещата още по-забавни.

 

Bean and the Lemmings

От 12 октомври – всеки уикенд от 11.45 ч.

Маратон с анимационните предавания The Mr Bean Animated Series и Grizzy & The Lemmings.

Хелоуин по Boomerang

От 26 октомври – всеки ден от 16.20 ч.

Специално предаване през седмицата на Хелоуин с поредицата Bunnicula, филмите със Scooby-Doo и най-новият – Scooby-Doo! and Guess Who?.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,463 преглеждания

Comments are closed.