Забавен хороскоп: Какво сладко изкушение сте според зодията си?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
chocolate

Колко вида сладки изкушения познавате? Да, точно така – няма как да познаваме всичките и за разлика от зодиите, които са само 12, сладкишите са милиони, точно колкото са жените по света. Затова не приемайте буквално следващите редове. Но пък можете да се възнаградите поне с един любим, докато четете.

1.       ОВЕН – Топъл шоколад

Жената Овен е страстна и завладяваща, точно какъвто е топлия шоколад. Но все пак, мъжете, които имат вземане-даване с жена – топъл шоколад трябва да знаят, че това не е просто гореща напитка, а изтънчен деликатес, съчетал в себе си множество екзотични аромати – карамфил, джинджифил, чили, пачули и черен пипер. Това са силно сгряващи подправки, които могат да запалят бурни страсти дори в най-студената кухня. Мъжете трябва да внимават да не се опарят!

2.       ТЕЛЕЦ – Птиче мляко

Тя е тиха, миролюбива, кротка и рядко губи самообладание. Птичето мляко е символ на дома, уюта и спокойствието и затова може би астролозите я определят като предпочитана съпруга. Но Птичето мляко изисква специални условия за съхранение – специална кутия, зад която жената-птиче мляко ще се почувства като зад дебела каменна стена, която ще я предпази от опасностите, ще я скрие на топло и ще я обича вярно. Партньорът й трябва да е именно такава специална кутия.

3.       БЛИЗНАЦИ – Рафаело

Бели, въздушни и леки, те създават усещане за безтегловност, но това е подвеждащо. Защото жената Близнаци носи неотменно в сърцето си по един костелив орех. Повечето мъже знаят, че, за да опазят Рафаелото в жената Близнак е сложна работа. Тя винаги може да се втурне в нова авантюра, ако връзката й е доскучала. Но всички сякаш по-лесно им прощават фриволността и повърхността, които винаги са съпроводени от емоционална гъвкавост и природна интелигентност.  Те точно като бонбоните Рафаело са празник за всеки вкус – носят изтънченост и финес и правят всеки празник повече от красив.

4.       РАК – Маршмелоу

Това сладко изкушение има милиони почитатели по целия свят и за приготвянето му са познати също толкова многобройни рецепти. Основно се приготвя от вода, захар и желатин. На това се дължи и меката и нежна консистенция. Също като жените Рак тези бонбони  може да са нежни и вкусни, но и много лесно уязвим. Лесно може да се втечни и да се полепи навсякъде, ако са на прекалено топло. Нужно е много старание и любов, внимание и романтика, за да успее един мъж да намери баланса и да не провали изкушението. Изисква се и специфичен подход.

5. ЛЪВ – Карамел

В повечето сладки изкушения карамелът е неразделна част от удоволствието. Подготовката му обаче изисква много внимание, търпение и усилия. За да втечните кристалчетата захар, без да я изгорите е нужно и познание. Затова партньорите на жените лъвици трябва да са истински магьосници. Жените от този знак са заобиколени от внимание, обожание и възхищение. Ако изберете сладкиши или бонбони с карамел за празника им, те ще са истински впечатлени от изтънчения избор.

6.       ДЕВА – Шоколад с ядки

Жените Деви принадлежат към категорията на твърдите шоколадови десерти с ядки. Девите се подчиняват на строги и логически правила и вероятно заради това са по-критични към околните. Това често ги прави да изглеждат недостъпни в очите им, но за мъжете е истинско предизвикателство да ги ухажват. Точно както шоколадът с ядки изисква известно време, за да се темперира преди да се консумира, така и жената от този знак трябва да се отпусне и да се почувства в свои води, за да отприщи всички свои вкусове и страсти.

7.       ВЕЗНИ – Боровинки с черен шоколад

Изящният вкус на горския плод перфектно се съчетава с горчивата жилка на черния шоколад. Това шоколадово изкушение е не само вкусно, но и полезно. Жената Везни също като боровинките в тъмния шоколад умело се прикрива, но ясно и категорично заявява кисело-тръпчивия си вкус, които не може да се сравни с нищо друго и остава усещане за свежест и неповторимост.

8.       СКОРПИОН – Бонбони с пълнеж

Една от най-властните зодии, жената скорпион може лесно да замрази чувствата си, но също толкова лесно и бързо да ги размрази. Тя обича да бъде съзерцавана отдалече, да й се възхищават и да я ухажват старателно и упорито. Да я „схрускат“ изведнъж мъжете нямат никакъв шанс, най-много да си счупят някой зъб.

Също както бонбоните с ментов пълнеж, и жените Скорпиони не се променят с времето и точно като тях могат да възбудят любопитството и апетита, но и да го успокоят от раз. На бонбоните с пълнеж и на жените Скорпион  всеки трябва да се наслаждава постепенно и бавно и последователно.

9.       СТРЕЛЕЦ – Аеро шоколад

Ах, всички тези въздушни мехурчета! Аеро шоколадът може да се сравни с шампанското, което дори в делника оставя усещането за празник. Жените от този знак са с експлозивен и темпераментен характер и често една връзка не им е достатъчна, но пък докато са в някоя, те се раздават за нея с цялата си душа и сърце, на пълни обороти.

10.       КОЗИ РОГ – Пияни вишни

Представителките на този знак имат уникалната възможност да съхранят красотата и енергията си години наред. Тя е късмет за всеки мъж. Жената – пияна вишна обаче има и твърде високи изисквания и очаквания към потенциалния партньор, затова е много вероятно дълго да остане сама. Типично за зодията пияните вишни се свързват със зимните празници с типичния си вкус и аромат. За да бъде усетен му трябва топлина и нежност.

11.   ВОДОЛЕЙ – Целувки

Изисканият френски десерт отговаря чудесно на характера на жените Водолей. Направени от бит яйчен белтък, те са нежни и изкусителни. Да  комуникират с жените от този знак за всички е истинско удоволствие. Те знаят как да бъдат различни и изненадващи. Могат да се топят в устата, но са и твърди, понякога с ядки, понякога с шоколад или с вкус на екзотичен плод. Целувките винаги могат да ви изненадат, също както жените Водолей. При тях основният въпрос е как да се постигне стабилност, защото ако днес нещо изглежда по едни начин, утре може да е точно обратното. Целувките са истински божи дар за любителите на необичайните преживявания и оригиналните идеи.

12.   РИБИ – Ликьор в шоколад

Жените от този знак са нежни и мили, те лесно докарват мъжете до „любовна интоксикация“ и пълна зависимост. Също като изисканите шоколадови бонбони с ликьор, бренди или уиски, те са подходящи за онези, които си падат по мистериозния им и очарователен свят.

www.purvite7.bg  по материали от fit4brain.com

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,591 преглеждания

Comments are closed.