За боди-арт ти трябват бебе, перманентен маркер и любов към зебрите

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

видео на седмицата

facebook-kids

За запази човек самообладание, в ситуация, която определено е необичайна, се изискват доста здрави нерви. Явно майката на тези две деца ги притежава, след като не личи да е особено ядосана от артистичните наклононности на по-голямото, което превърна по-малкото хлапе в зебра с помощта само на едни едниствен перманентен маркер.

По правило повечето родители се напрягат, ако у дома изведнъж стане прекалено тихо – сигурен белег, че се случва нещо нередно. Е, именно такава творческа тишина е била причината Ейми Херман от Аделаида, Австралия да провери какво се случва в кухнята.

Именно там заварва по-голямата си дъщеря да рисува смело по голото телце на по-малката си сестричка ивици, каквито има зебрата с обяснението, че харесва зебри.

Очевидно, за да намали напрежението, майката прибягва до помощта на социалните мрежи, където публикува клипа, а той пък събира повече от 10.5 милиона гледания само за пет дни.

Самата Ейми е фотограф и визуален артист и поощрява артистичните и креативни занимания на двете си дъщери, но няма никаква идея откъде се е появила идеята за въпросната зебра в главата на голямото й момиченце.

„У дома ние много рисуваме и правим всякакви артистични неща, но обикновено не използваме за това бебето“, казва тя и допълва: „Тъй като съм правила боди-арт, възможно е от там дъщеря ми да се е вдъхновила да изрисува сестра си.“

Всяка идея у децата ни си има обяснение и корени, така че в повечето случаи нямаме право да им се сърдим. По-добре е да внимаваме какво виждат ние да правим и как го възприемат и интерпретират.

https://youtu.be/2moGuhC3P7g

 

източник: www.time.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2 264 преглеждания

Comments are closed.