Wet Hankies Antibacterial. Антибактериалната защита, на която можете да се доверите!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

WH_Antibacterial_600x400_21

Ежедневно ръцете ни докосват различни повърхности и във времена като днешните, които изискват засилена и сигурна защита от вируси и бактерии, добрата хигиена и ефективната антибактериална защита са наши необходими съюзници.

Бактериите могат да „пътуват“ във въздуха и да се разпространяват в околната среда чрез праха или в капчиците, които отделяме, когато кашляме, кихаме или говорим. Въпреки това, най-често срещаният начин на разпространение на бактерии е чрез собствените ни ръце! Ежедневно ръцете ни докосват десетки повърхности, пълни с микроби, като телефона, клавиатурата, сензорните екрани в банки и други обществени места, контакти, копчета, монети и банкноти, тоалетната и др. Как да спрем кръга на предаване на микробите?

Добрата хигиена на ръцете представлява защитата №1 срещу микроби. Ето защо трябва да сме сигурни, че поддържаме ефективна хигиена на ръцете:

  • Всеки път, когато ръцете ни докосват устата ни (за да ядем, да си мием зъбите и т.н.)
  • След като използваме тоалетната.
  • След като сме докосвали повърхности като копчета, контакти, сензорни екрани и т.н., на места с много хора.
  • След като кихаме или си издухаме носа.
  • След взаимодействие с хора, които са болни.

Цялостната хигиена и спазването на някои основни правила за хигиена на ръцете, като често почистване със сапун и вода и след това с антисептичен продукт, могат да действат като щит срещу микроби. Но сапунът и водата не винаги са на разположение …

Wet Hankies Antibacterial. Вашият необходим съюзник срещу бактерии и вируси като H1N1, H3N2.

Антибактериалните кърпички за ръце Wet Hankies Antibacterial са вашият необходим съюзник за ефективна хигиена, защото ви предлагат антибактериална защита, на която можете да се доверите, където и да се намирате!

Вече години наред потребителите по целия свят се доверяват на антибактериалните кърпички за ръце Wet Hankies Antibacterial, тъй като са създадени въз основа на най-новите научни и технологични разработки, за да предложат научно доказано действие срещу бактерии и вируси като H1N1, H3N2 в съответствие с европейските стандарти. А именно:

• Те имат специално разработена формула, с алкохол и допълнителен антибактериален агент, предлагаща засилено антибактериално действие срещу бактерии и вируси, като H1N1, H3N2;

• Те са тествани в съответствие с европейските стандарти EN1276, EN1500, EN1650, EN14476;

• Те са еластични и здрави, но в същото време меки и нежни към ръцете;

• Те незабавно премахват видимата мръсотия, като същевременно предлагат клинично доказано антибактериално действие срещу микроби, без да дразнят кожата;

• Те са одобрени от Гръцката Агенция по Лекарствата;

• Те се предлагат в широка гама от аромати и опаковки, за да отговорят на всички нужди.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

18,324 преглеждания

Comments are closed.