Възможността за лична среща с Алисън Шейфър е безценна!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
Alisyn Schafer

На 26 септември 2015 г. по покана на Първите седем и издателство Colibri за втора среща с българските си почитатели у нас пристига Алисън Шейфър.

Най-продаваният канадски автор и истинско гуру в областта на отглеждането и възпитанието на децата, с подход, който дава насоки за намиране на възможности всяко семейство да живее пълноценно като самостоятелна демократична  единица на обществото отново ще се срещне с българските родители, които за пореден път ще имат възможността да се насладят на изчерпателния й, бърз, остроумен, топъл и привлекателен стил.

На предстоящата среща Алисън Шейфър ще говори пред българската публика за агресивността при децата, за жертвите на детската агресивност и за това как да отгледаме отговорни и независими деца. Ще представи и новата си книга “Край на мита за перфектната майка”.

Родителите, които я очакват с нетърпение вече са подготвили своите въпроси към нея, а ние се срещаме с тях броени дни преди събитието, за да им зададем нашите въпроси и най-вече, да ги попитаме кое е онова нещо, което за поредна година ги кара да се включат в родителския форум.

Представяме ви едно младо семейство със син на година и половина.
Те са Ванина и Добромир Крайчеви. Тя се грижи за безценното им съкровище Алек, а той е архитект, архитектурна визуализация.

1. Какво ви провокира да си закупите билет за събитието?
– Възможността за лична среща с Алисън Шейфър, както и представянето на последната й книга “Край на мита за перфектната майка”.

3. Какво ново очаквате да научите от Алисън Шейфър на срещата тази година? 

– Очакваме да научим още от “триковете”, които безотказно помагат, според нас, на всеки  начинаещ родител, който има нужда от кураж и правилен съвет в този нов свят на родителството.

4. Какво научихте от лекциите на Алисън Шейфър миналата година?
– Научихме много ценни съвети и типс енд трикс , които в днешния забързан свят родителя пропуска да приложи или предаде на своето дете.

5. Успяхте ли да приложите някой от триковете й на практика в семейството си?
– Все още не сме ги прилагали върху нашия син, тъй като той все още не е влязъл във възрастта, в която да осъзнава нещата, случващи се около него. Но съветите, които Алисън Щейфър дава в  последната си книга успешно ги прилагам върху съпруга ми и действат безотказно. 🙂
6. Бихте ли посетили отново подобни срещи и в бъдеще?
За нас е голяма чест и удоволствие да присъстваме за втори път на лекциите на Алисън Шейфър, защото тя освен добър психолог и педагог е и страхотен лектор , с който два часа минават неусетно като две минути.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,943 преглеждания

Comments are closed.