Време за семейни игри с плюшения зар на LATTJO

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Независимо от възрастта, деца и възрастни имат възможността да се вдъхновят и да играят заедно, навсякъде и по всяко време, но най-важното – ЗАЕДНО! Защото всяка игра всъщност е универсалният език, отвъд границите между поколенията.  Играта ни помага да сме заедно по истински и неподправен начин, изгражда нашите отношения чрез забавления и добро настроение. Колкото повече играем, толкова по-близки ставаме с нашите деца, а това е важно колкото за децата, толкова и за възрастните.

Радостта от игрите заедно се изразява най-добре чрез чувството за равнопоставеност и значимост, които получават децата ни. Те ни освобождават от стреса на напрегнатото ежедневие и събужда въображението и креативността ни, без значение на каква възраст сме.

За 7 годишните, но и за 97 годишните, забавата наречена LATTJO е истинско предизвикателство не само за предстоящите зимни месеци у дома, но и за всеки друг сезон, за всеки друг момент, когато сме заедно с децата у дома или някъде навън.

Новата колекция LATTJO ще развихри въображението ни и ще ни провокира непрекъснато към игри и забавления с широката си гама от нови играчки и игри, простиращи се от ролеви забавления до истински музикални предизвикателства.

С игрите, които ще ни хрумне да измисляме сами с новата серия на ИКЕА LATTJO, малки и големи ще сме повече от изкушени да играем и да се забавляваме  всеки ден, защото игрите с LATTJO са заразни и вдъхновяващи.

LATTJO_005

LATTJO на ИКЕА разполага с огромен плюшен зар, голям колкото табуретка. Представете си само какви игри можем да измислим само!

  1. Играта на дама, освен забавна ще стане и още по-весела, ако вместо с традиционните зарчета, използваме големия плюшен зар. Разбира се, за една различна и гигантска ДАМА или НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ!
  2. Зарът е голям, но мек и лек. Защо да не го използваме, за да разпределим домакинските задължения у дома напълно справедливо:  Който хвърли най-голямото число, той ще изхвърля боклука цяла седмица.
  3. Намисляме си едно число, казваме го пред другите участници в играта и хвърляме зара, ако уцелим предварително намисленото число – четем приказка за лека нощ.
  4. Поставяме коша за пране в другия край на коридора или в двора. С плюшения зар се опитваме да вкараме кош като в баскетболен мач. Който вкара най-много точки, печели лакомство.
  5. Кубът оживява – с помощта на подръчни средства можем да се опитаме да превърнем плюшения зар в животно. Парчета плат, стари фланелки или дори хартия могат да ни послужат, достатъчно е да пуснем въображението си на свобода.
  6. С помощта на велкро лепенки можем да залепяме различни букви от азбуката на различните страни на зара. С помощта на тази игра децата лесно и забавно ще научат азбуката докато играят.
  7. А защо да не използваме зара вместо топка? Нареждаме се в кръг ако сме повече хора и си подаваме зара. Който изпусне зара – пее песничка или казва стихче.

За ИКЕА

Нашата визия е да създаваме по-добро ежедневие за много хора и предлагаме стилно, функционално и достъпно обзавеждане на високо качество, създадено с грижи за хората и средата.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 373 магазина в над 47 страни.

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5,461 преглеждания

Comments are closed.