Време за Иво! (дарителска инициатива)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ivo-muskulna-distrofiq1

Едва на петата година от своя живот Ивайло Карабанчев проявява нарушения на двигателните способности, оттогава започва и дългото обикаляне по болници в търсене на причината. Когато тавършва 10 години лекарите му поставят диагнозата Мускулна дистрофия – тип Дюшен – болест, която е нелечима. Заболяването представлява постепенна атрофия на мускулите, което води до функционални нарушения. Въпрос на време е тази атрофия да обхване сърдечния мускул и да порази белите дробове заедно със самото сърце.

Днес Иво е на 16 и продължава да се бори с болестта.

Наскоро лекари от Китай дават надежда на семейството на Ивайло, че е възможно болестта да бъде отложена и детето да спечели още време срещу болестта, благодарение на няколко серии специализирани рехабилитационни процедури, всяка от които продължава по 15 дни. За да има ефект за състоянието на Иво са нужни 3 последователни курса. Цената на всеки един курс е на стойност 25 000 лв. Предложението на китайските специалисти за провеждане на първия курс на рехабилитация е за месец октомври.

ivo-muskulna-distrofiq

На 21.09.2018г. в “Клуб на фоторепортерите” ще се проведе благотворително събитие – базар, на който ще се предлагат картини, фотографии и бижута на млади български творци. Творбите ще бъдат качени в албум във Фейсбук, така че всеки желаещ да закупи някоя от тях, ще има възможността предварително да си избере. В събитието своето участие са заявили артисти и музиканти.

Кога:  21.09.2018г. (петък)

От колко часа: 21:00 ч.

Къде: клуб “Live & Loud”, София, ул. Позитано 8

Вход: 5.00 лв.

Идеята на това събитие е до края на септември всеки, които има желание да се включи да го направи, така че Иво да разполага със сумата, необходима за първия курс на лечение в Китай.

Едно момче очаква вашите усмивки и подкрепа!

Личната страница на Ивайло Карабанчев можете да разгледате ТУК.

Подробности за събитието в подкрепа на Иво вижте ТУК.

Данни на дарителската му сметка:

Титуляр: Ивайло Василев Карабанчев
IBAN BG68UBBS80021013561540
BIC: UBBS BGSF

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

814 преглеждания

Comments are closed.