ВОДОЛЕЙ 20 януари – 18 февруари

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

vodolei

Детето Водолей

Въодушевление – така най-кратко може да се охарактеризира периода, които предстои за децата Водолеи. Настроенията са драматични и страстни. Дори и най-отстъпчивите Водолеи сред децата могат да се превърнат в бунтовници и да проявят най-непредвидими черти от характера си. Дори тогава малкия Водолей ще търси одобрение от вас. Сега е моментът да му покажете, че все пак сте родител, а не приятел.

Добри идеи за дейности с децата Водолеи са четене на приказки или фантазирането на собствени истории с по-големите деца. Филмите с фантастична или музикална тематика също са добра идея за прекарване на свободното време на децата Водолеи.

Мъничкият Водолей изисква много внимание през по-голямата част от времето, затова се опитайте да му докажете, че изцяло сте обсебен от него, ако не постоянно, то поне, когато сте навън сред други хора.

Майката Водолей

За майките от този знак настъпва време на романтика и страст. Определено седмицата ще разгорещи мамите, не губете напразно енергията си и се отдайте на действие и движение. Настройте се към търсене и получаване на повече удоволствия, дори ако съзнателно е необходимо да ги търсите. Бъдете в основата на случващото се и няма да останете разочарована. Творчеството за майките Водолеи е много важно, но често са склонни да задълбават в политически спорове.

Можете да планирате парти с една част от приятелите си, с които да прекарате времето в интелектуални разговори. Отдайте се на търсенето и намирането на здравословни алтернативи на някои свои нездравословни навици.

Благодарение на новолунието в Близнаци във вторник бъдещите мами ще се почувстват секси, сутрешното гадене и задържането на течности ще е само лош спомен. Енергията ви ще е достатъчна, за да се заемете с декорацията на детската стая за бъдещия нов член на семейството или да дошиете одеалцето му, да напишете приспивна песен, която да пеете на бебето си, когато то се появи на бял свят.

Не пропускайте всяка възможност да сте физически активна – занимания със Зумба или танци. Бременните жени могат всичко.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,439 преглеждания

Comments are closed.