Вълшебен конкурс за децата и техните фантастичните приятели

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

IKEA-konkurs-deca-01_f_improf_300x400

Ако вашето дете е сръчен фантазьор с четка и боички, но дори  и да не е, точно сега имате прекрасна възможност да съчетаете талантите, фантазиите и мечтите му за слава във ВЪЛШЕБНИЯ КОНКУРС НА ИКЕА.

Ако питате защо да го правите, веднага ще ви отговорим: Защото този конкурс е необикновен, при това, не само защото е вълшебен, а защото е за децата и техните фантастични приятели, каквито добре знаем, всеки има и които от шведската компания с радост биха превърнали в мека плюшена играчка с добра кауза, продължавайки пътя на добрите дела, които децата могат и правят по-добре от нас възрастните.

За втора поредна година „Вълшебният конкурс за деца и техните фантастични приятели“ на ИКЕА ще превърне рисуваните чудати герои на 10 малчугани от цял свят в истински плюшени играчки с добра кауза. Лимитираната колекция SAGOSKATT, която е резултат от рисунките на победителите от глобалния етап на конкурса през 2014 година, е част от инициативата „Плюшени играчки в помощ на образованието“ и от ноември тази година се предлага във всички магазини на веригата по целия свят.

До 22 ноември 2015 година всички деца до 12-годишна възраст могат да се включат в надпреварата, като качат своята рисунка на ikeaplay.bg или като я предадат в сектор „Обслужване на клиенти” в магазин ИКЕА. И тази година посетителите на сайта на конкурса ще могат да гласуват за своите фаворити, като трите рисунки, събрали най-много гласове, автоматично ще влязат във финалната двайсетица.

На 7 декември ще бъдат обявени 20-те финалисти от България, чиито фантастични приятели ще влязат във финалната надпревара в Швеция.

Участвайте сега, качете рисунката на вашето дете директно на сайта на ВЪЛШЕБНИЯ КОНКУРС НА ИКЕА.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,145 преглеждания

Comments are closed.