Виртуална класна стая: учениците ще надграждат наученото онлайн

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

bezopasen-internet


На 17 март предстои откриването на първата по рода си виртуална класна стая „Прознание“, в която учениците могат да се подготвят

Утре предстои откриването на първата по рода си виртуална класна стая „Прознание“, в която учениците могат да се подготвят заедно с онлайн учител. Нашата услуга представлява една интерактивна интернет платформа, която е предвидена за деца от предучилищна възраст до 12-ти клас. Тя предлага допълнителни уроци във виртуална класна стая, които се случват на живо с учител онлайн. Целта е да надграждат материала от училище. Уроците се провеждат в малки групи – от 6 до 9 деца, обясни  Вероника Козарева – директор „Учебна дейност“ в проекта. Тя допълни, че виртуалната класна стая е устроена така, че напълно да отговаря на съвременните начини, по които децата търсят и възприемат информация.
Има много примери, много възможности за съвместна работа по практически дейности, много възможности за обмен на идеи и мнения. Всичко това става под наблюдението на опитен учител, каза още Вероника Козарева.
източник: БНР
FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,085 преглеждания

Comments are closed.